Imperiul Missoni va avea un mostenitor! Afla ce poarta Margherita Missoni pe durata sarcinii!

Publicat pe 16.04.2013 la 11:40 Actualizat pe 16.04.2013 la 18:39

Bucurie in familia Missoni: Imperiul modei va avea un nou mostenitor!

Vesti bune pentru familia Missoni. Mostenitoarea imperiului “zig-zag”, Margherita Missoni este insarcinata! In varsta de 30 de ani, Margherita este casatorita de un an cu soferul de curse, Eugenio Amos.

Vestea nu a fost anuntata public de catre familia Missoni, inca indurerata dupa disparitia lui Vittorio Missoni si a sotiei lui, in Venezuela. Totusi, paparazzi nu puteau sa rateze un instantaneu cu Margherita, care a aparut la un eveniment public imbracata intr-o rochie mulata si cu o burtica vizibila.

Anul acesta, celebrul brand italienesc va implini 60 de ani de existenta, dar familia Missoni nu va celebra acest eveniment. “Dupa disparitia unchiului meu, ne-am decis sa nu ne mai concentram asupra celei de-a 60-a aniversari. Aceste nu este un moment prielnic in care sa sarbatorim, asa ca planurile au fost amanate. La fel s-a intamplat si cu ziua mea de nastere care a avut loc in luna februarie. Am luat hotararea sa aman aniversarea a 30 de ani pentru luna septembrie, atunci cand este planificata si nasterea primului meu copil. Stim ca este baiat, asa ca il vom boteza Otto sau Lupo”, a declarat Margerita.

“Vestea ca sunt insarcinata a ridicat moralul familiei mele. Este un miracol! Toata lumea, in special bunica este deja innebunita dupa acest copil… parca este Isus!”, a adaugat Margherita.

Intrebata de jurnalistii de moda de poarta, de cand a ramas insarcinata, Margherita Missoni si-a dezvaluit cateva dintre secrete. “La inceput m-am imbracat baieteste, cu sacouri masculine si tricouri supradimensionate. Apoi, am optat pentru pantaloni largi din matase si topuri tricotate, elastice”, a dezvaluit frumoasa italianca. Evident, Margherita poarta numeroase haine din colectia Missoni si linia "young", M Missoni (disponibila in Romania in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City). Ea este apreciata de criticii de moda pentru stilul ei unic, combinatiile fresh si colorate care ii pun in valoare personalitatea boema si spiritul nonconformist.

Motivele zig-zag, dungile, valurile si suprapunerile de figure geometrice si florale fac din Missoni unul dintre brand-urile reprezentative ale modei italienesti care si-a pastrat popularitatea in timp.

În articolul

Imperiul Missoni va avea un mostenitor! Afla ce poarta Margherita Missoni pe durata sarcinii!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x