Ingrijeste-te cu pepene galben!

Publicat pe 28.07.2010 la 14:53

Cu un continut bogat de vitamina A, pepenele galben este ingredientul principal al unei masti pentru tonifierea pielii. Paseaza o felie de pepene galben si amestec-o cu trei linguri de suc proaspat de portocale si cu o lingura de morcov ras. Aplica masca pe fata timp de 10 minute si inlatur-o apoi cu apa minerala. Daca ai tenul gras, inlocuieste sucul de portocale cu suc de lamaie si vei arata excelent.

Masca pentru par

O masca pentru hidratarea parului, care ii reda si stralucirea are ca ingredient principal capsunele. Preparare: amesteca 200 de grame de capsune proaspete cu doua linguri de ulei de masline extravirgin si cu un galbenus de ou. Pasta obtinuta se aplica pe par si se mentine timp de 20 de minute. La sfarsit se clateste si se spala parul in mod obisnuit cu sampon. Tratamentul se repeta o data pe saptamana.

Lotiune pentru picioare

Daca pielea picioarelor tale a devenit uscata si iritata sau daca pur si simplu iti simti picioarele obosite, poti aplica de doua sau de trei ori pe saptamana un tratament cu actiune calmanta. Preparare: amesteca 240 de ml de otet din cidru de mere cu 30 de ml de glicerina si toarna lotiunea obtinuta intr-un lighean cu apa calduta atat cat sa acopere gleznele. Mentine picioarele in acest preparat timp de 20 de minute, sterge-le apoi cu un prosop prin tamponare usoara si aplica la sfarsit o crema hidratanta.

Miere de albine pentru maini

Ocazional sunt bine-venite mastile pentru ingrijirea mainilor. O masca naturala cu miere de albine va face ca pielea mainilor tale sa devina fina si catifelata. Preparare: amesteca o lingura de lapte praf cu doua linguri de apa calduta pana se obtine o pasta omogena si adauga apoi o lingurita de miere. Intinde masca pe maini si mentine-o timp de 20 de minute. La sfarsit, clateste-te cu apa calduta.

Citeste si Revista Felicia

Sursa foto: flickr.com

În articolul

Ingrijeste-te cu pepene galben!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x