Invata cum sa iti pui chipul in valoare cu ultimele tendinte in machiaj!

Publicat pe 05.09.2012 la 07:30 Actualizat pe 05.09.2012 la 13:34

Frumusetea unei femei consta in inteligenta de a-si pune in valoare trasaturile cele mai frumoase. In loc sa apeleze la chirurgie cosmetica si tratamente care sa ii faca buzele mai pline sau ochii mai alungiti, femeia isteata poate sa si le accentueze prin machiaj. Un machiaj reusit ii va face atat pe barbatii dar si pe femei sa intoarca capul dupa ea.

Iata tendintele toamnei 2012 in ceea ce priveste machiajul si cum le poti folosi in avantajul tau:

1. Daca vrei sa iti pui in valoare…ochii seducatori

Toamna asta se poarta pleoapele fumurii, cunoscute ca “smokey eyes”. Daca ti se pare un pic depasit banalul smokey eyes realizat cu nuante de negru, gri si alb, poti sa incerci unul reinventat, in culori intunecate, inspirate de pietrele pretioase. Cei mai buni make-up artisti au folosit pentru colectiile Roberto Cavalli, Burberry sau Diane von Furstenberg nuante metalice de verde si mov, aplicate in degrade sau extinse pana la coltul exterior al sprancenelor.

Poti sa iti accentuezi ochii, daca intaresti linia naturala a sprancenelor cu un creion special si mascara transparenta. Nu iti fie frica de dimensiuni – de cateva sezoane, sprancenele groase sunt in voga. Acest look indraznet, potrivit unei femei Alpha, a putut fi vazut la show-urile Chloe, Vera Wang si Chanel.

Daca esti o fashionista inraita si nu iti place machiajul conventional, adopta un look de “a doua zi”, adica intins deliberat pe pleoapa inferioara, ca si cum tocmai ai venit de la cea mai frumoasa petrecere a anului. Make-up artistii au creat un astfel de look pentru Jean-Paul Gaultier si Louis Vuitton.

La fel de apreciat este machiajul realizat doar cu tus, fie ca te gandesti la un design geometric, in negru clasic, sau unul mai viu, cu albastru electric.

2. Daca vrei sa iti pui in valoare…buzele pline

Norocoasele care seduc dintr-un sarut, gratie buzelor pline, pot sa foloseasca fara probleme rujul rosu in toate variantele sale. Rosul deschis, inspre corai sau fuchsia, este potrivit tenului deschis la culoare in timp ce rujul in nuante calde, caramiziu, se potriveste cel mai bine femeilor cu ten masliniu.

Nu uita nici de nuanta HOT a toamnei, visina putreda! La Gucci, modelele au atras privirile cu buze carnoase, pictate in aceasta culoare, care aduceau a mister si pericol.

3. Daca ai un ten de portelan

Tenul impecabil trebuie lasat sa respire intotdeauna. Cel mai bine este sa il ingrijesti cu produse cosmetice hidratante, tonice si exfoliante, si apoi sa il acoperi cu un primer, pudra translucida si DOAR un blush rozaliu. De altfel, aceasta a fost si tendinta toamnei la Calvin Klein, Alexander McQueen si Lanvin.

În articolul

Invata cum sa iti pui chipul in valoare cu ultimele tendinte in machiaj!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x