Luna aceasta, ai grijă la serviciu! Horoscopul lunii mai îți spune ce să EVIȚI

Publicat pe 23.04.2015 la 13:45 Actualizat pe 23.04.2015 la 14:39

În luna mai, trebuie să fii extrem de precaută. Lucrurile vor merge din ce în ce mai greu la birou, așa că fii cu ochii în patru!

În luna mai, trebuie să fii extrem de precaută. Lucrurile vor merge din ce în ce mai greu la birou, așa că fii cu ochii în patru!

Berbec

În prima parte a lunii ai șanse de a câștiga bani de pe urma eforturilor depuse în segmentul profesional în care activezi. Însă, faci ce faci și cheltuiești destul de repede tot ce primești. Pe de o parte ești dispus să cheltuiești pentru nevoile tale cotidiene. Însă, pe de altă parte, rudele și prietenii apropiați, fie îți solicită ajutor material, fie tu ești generos cu ei și le oferi cadouri scumpe. Relațiile cu anturajul apropiat sunt frecvente și tensionate pe alocuri. În preajma datei de 19 mai se va îngreuna gândirea și comunicarea, de aceea fii prudent. Mai ales dacă ai de luat decizii importante, de semnat documente care te implică pe termen lung apelează la cineva de încredere care să îți ofere sprijin de specialitate. De reținut că, fie cu rudele, fie cu prietenii se vor relua discuții vechi sau acțiuni începute demult, care au rămas neînțelese sau nefinalizate. Controlează-ti reacțiile și vorbește strictul necesar.

Taur

Ești preocupat mai mult de tine și de noi planuri de viitor. În primul rând ar fi bine să-ți îngrijești sănătatea, să renunți la obiceiuri nepotrivite și să-ți organizezi programul cotidian, astfel încât să ai suficiente momente de relaxare. Relațiile cu ceilalți vor cunoaște răsturnări de situație, fie prin finalizarea unor colaborări, fie pur și simplu te vei orienta spre persoane noi. Se recomandă prudență în toate relațiile, pentru că există riscul să pierzi mulți bani sau chiar bunuri de valoare. Capitolul financiar este foarte activ, în sensul că ți se vor îmbunătăți veniturile. Dar, banii cum vor veni, la fel de repede se vor risipi pe diverse. Aproximativ în preajma datei de 19 mai va începe o perioadă în care se va pune problema achitării unor plăți restante sau rediscutarea salarizării tale de la un loc de muncă. Pe cât posibil, până la finele lunii mai, evită semnarea documentelor importante sau discuțiile care îți pot aduce prejudicii serioase la un moment dat.

Gemeni

Primele zece zile ale lunii sunt favorabile introspecției, îngrijirii sănătății și discreției din toate punctele de vedere. În primul rând, tu îți ești cel mai bun terapeut și confident, așa încât ai încredere deplină în ceea ce îți transmite vocea ta interioară. Pe de altă parte, în domeniul profesional se va deschide o etapă importantă, oferindu-ți noi șanse de progres. Totul este să analizezi pe îndelete ce anume ți se oferă și acționezi în consecință. A doua parte a lunii îți aduce multă energie, de aceea aranjează-ți din timp activitățile, pentru a le duce la bun sfârșit pe toate. Combativitatea va fi accentuată, mai ales după 12 mai, existând riscul să respingi relații și situații bune. Începând cu 19 mai, gândirea și comunicarea vor intra într-un con de umbră. De fapt începe o perioadă bune pentru a-ți revizui concepțiile, ideile, planurile de viitor și pentru a-ți reformula relațiile. Răzgândirile vor fi frecvente, adevărurile spuse pe jumătate sau trunchiat, de aceea lasă deciziile importante pentru următoarea lună.

Rac

Ești înconjurat de prieteni, de susținători, ba chiar legi prietenii noi și de bună calitate. Sigur că pot apărea discuții aprinse cu aceste persoane, poate chiar certuri în toată regula cu unii, însă și acestea au farmecul și rolul lor. Cumva, în umbră, fiecare are interese ascunse, care, mai ales după 7 mai vor ieși la iveală. A doua parte a lunii te îmbie la tăcere, discreție, detașare de forfota cotidiană. Este o perioadă favorabilă îngrijirii sănătății și discuțiilor tainice, atât cu tine, cât și cu persoanele de încredere din anturajul tău. Pe de o parte vei afla lucruri interesante legate de terapii neconvenționale potrivite ție. Însă, pe de altă parte vei primi și informații prețioase vizavi de mersul secret al situațiilor din domeniul profesional în care activezi. De aceea, în urma celor aflate, cu siguranță te vei gândi mult și bine la reformularea relațiilor și la modificarea planurilor tale de viitor. Recomandabil este să ții totul pentru tine și să vorbești doar strictul necesar.

Leu

În primul rând, domeniul socio-profesional te acaparează întru-totul până în preajma datei de 20 mai. Se întrezăresc întâlniri importante cu oameni de vază, care într-un fel sau altul te vor ajuta în demersurile tale profesionale. Posibil să primești responsabilități noi, chiar o funcție înaltă, dar fii prudent. Există riscul să te îndepărtezi prea mult de familie și casă, aspect care va duce la conflicte serioase cu cei dragi. Relațiile cu prietenii se vor accentua după 12 mai. Sunt posibile multe întâlniri, discuții aprinse, chiar demararea unor proiecte comune propuse mai demult. Se vor relua teme vechi, situații care au rămas nerezolvate sau neînțelese în legătură cu anturajul tău socio-profesional. Tonul discuțiilor va fi destul de zgomotos, iar uneori poți întâmpina oprobiul celor apropiați când le vei expune ideile sau părerile tale. De aceea ar fi minunat să îți dozezi comunicarea și să te rezumi la strictul necesar. Una se gândește, alta se spune și cu totul altceva se înțelege.

Vezi restul zodiilor aici!

În articolul

Luna aceasta, ai grijă la serviciu! Horoscopul lunii mai îți spune ce să EVIȚI

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x