Machiajul invizibil pentru buze naturale

Publicat pe 19.11.2013 la 09:52 Actualizat pe 19.11.2013 la 10:31

Machiajul nude, aproape de neobservat al buzelor este ideal pentru machiajul de zi și poate fi purtat și seara, pentru că efectul este unul elegant. Trebuie să știi însă cum să îl aplici. Îți oferim câteva sfaturi pentru buze perfecte:

Exfolierea buzelor

Vrem să avem buze moi și sărutabile, iar prin exfoliere, nu doar că îndepărtăm stratul de celule moarte care le conferă un aspect inestetic, dar și stimulează circulația sangvină. Ele au astfel o culoare naturală mai frumoasă. Mai mult, dacă folosești un ruj într-o nuanță nudă, orice imperfecțiune devine mai vizibilă. Pentru exfoliere poți folosi un scrub delicat ca pentru față sau periuța de dinți.

Folosește corector sau primer

Aplică puțin corector pe buze și în jurul lor pentru a obține un efect perfect. Corectorul trebuie să fie de exact aceeași culoare ca și tenul tău. El va neutraliza roșeața. Ai grijă să nu aplici prea mult, pentru că îți dorești să obții un look natural. Ideea este să creezi o bază mată, neutră, pe care să aplici rujul nude.

Conturează buzele cu un creion în aceeași nuanță cu rujul

Creienul trebuie sa aibă o textură moale, cremoasă și poate folosi ca o bază peste care să aplici rujul. Acest lucru va ajuta și ca rujul să rexiste mai mult timp pe buze și le va face mai definite. Rujul nude trebuie să te facă să atragi prin naturalețe, dar nu să fii fadă, de neobservat.

Alege nuanța potrivită

Din păcate este destul de ușor să obții un efect nedorit și să arăți palidă sau ca și cum ai fi bolnavă. Acest lucru se întâmplă când nu nimerești exact nuanța de ruj care ți se potrivește. Dacă ai un ten într-o nuanță deschisă, alege pentru un ruj nude în nuanțe roz sau de piersicuță. Dacă tenul tău este mai degrabă măsliniu, optează pentru un ruj în nuanțe de bej.

Iar la final: adaugă un strop de strălucire! Buzele trebuie să fie în primul rând bine hidratate înainte să aplici rujul nude. Iar deasupra lui aplică un strat de gloss transparent. Și nu uita să zâmbești!

Foto: hepta.ro

În articolul

Machiajul invizibil pentru buze naturale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x