Machiaza-ti ochii in functie de forma pe care o au

Publicat pe 06.01.2011 la 13:01 Actualizat pe 06.01.2011 la 13:31

Femeile sunt unice si frumoase, insa niciuna nu este perfecta! Din fericire, micile imperfectiuni pot fi usor corectate prin machiaj si pot fi transformate in avantaje.

Fiecare femeie ar trebui sa stie cum sa aplice machiajul in asa fel incat sa isi sublinieze frumusetea naturala si sa isi ascunda micile defecte. In functie de forma ochilor, pentru fiecare dintre noi exista un alt tip de machiaj si diferite palete de culori ce trebuie aplicate.

Machiaj pentru ochi adanciti

Daca ai ochii adanciti, alege nuante luminoase si sidefate, pentru ca ochii tai sa para mai mari. Aplica fardul de pleoape dinspre coltul interior spre cel exterior si depaseste un pic linia. Trebuie sa folosesti regulat crema pentru ochi si anti-cearcane. Pentru tine, e recomandat sa nu abuzezi de eyeliner - cat mai putin, daca nu deloc! Iar rimelul, de preferat sa fie maro.

Machiaj pentru ochi departati

Poti reduce vizual diferenta dintre ochi, daca aplici o nuanta deschisa de fard dinspre coltul exterior al ochiului inspre mijloc pleoapei. Foloseste apoi o nuanta mai inchisa pentru coltul interior si mijlocul pleoapei. Fardeaza cu un creion dermatograf intr-o nuanta inchisa interiorul pleoapei inferioare.

Machiaj pentru ochi apropiati

Aplica putin corector in coltul interior al ochilor. Cu un eyeliner, trage o linie fina pe pleoapele superioare, mai groasa inspre exterior. Pasul urmator este sa aplici un strat subtire de fard in nuanta deschisa dinspre coltul interior inspre coltul exterior al pleoapei; pentru coltul exterior, e nevoie de un fard in culori mai inchise. La mijlocul pleoapei, amesteca cele doua tonuri de fard. Foloseste mascara mai mult pentru genele dinspre coltul exterior.

Machiaj pentru ochi lasati

Aplica creion dermatograf pe linia superioara a pleoapei, fara sa o depasesti. Insista cu fardul la colturile exterioare ale ochiului si joaca-te cu diverse nuante. Rimelul trebuie aplicat mai mult spre exterior, pentru a "ridica" ochii lasati.

Machiaj pentru ochi asiatici

Nuante luminoase pe pleoapa, creion inchis pentru conturul liniei superioare si inferioare (dar acolo linia trebuie sa fie mai finuta). Pentru a face ochii sa para mai mari, foloseste fard maro pentru pleoape si apoi mascara.

Trucuri pentru a face ochii sa para mai mari!

Nuantele inchise fac ochiul sa para mai mic, mai adancit, in timp ce nuantele deschise ii fac sa para mai mari, mai luminosi. Fardurile de pleoape se aplica, de regula, dupa creionul pentru contur, apoi se foloseste rimelul. Daca nu vrei ca ochii tai sa para mici-mici, atunci nu folosi eyeliner pentru linia interioara a pleoapelor inferioare.

Citeste si Sfatul Parintilor

Foto: girlnow.org

În articolul

Machiaza-ti ochii in functie de forma pe care o au

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
De unde putem cumpăra cireşe mai ieftine? Aici kilogramul fructelor de mai este chiar şi de trei ori mai mic decât în pieţe
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x