Masajul cu miere elimina retentia de apa

Publicat pe 15.05.2011 la 12:08

Procedura combina efectele vindecatoare ale mierii si beneficiile deja cunoscute ale masajului. O sedinta saptamanala te va ajuta sa elimini retentia de apa si toxinele din organism, dar si sa cresti imunitatea acestuia.

In ce consta tratamentul?

Acesta presupune o tehnica speciala de masaj, cu un amestec de miere si uleiuri esentiale care au ca rezultat decongestionarea si inlaturarea retentiei de apa. Complexul de uleiuri esentiale folosit (lavanda, chiparos, menta, lamaie) ofera tonifiere, catifelare, decongestionare si stimulare. La final, excesul de miere se indeparteaza cu prosoape umede si apoi se aplica pe zonele tratate gelul de drenaj cu cinci condimente - piper de Jamaica, scortisoara, ghimbir, nucsoara, cassia -, care lucreaza sinergetic pentru a stimula si tonifia pielea. Gelul da o senzatie de relaxare instantanee, de racoare intensa si activeaza micro-circulatia.

Durata unei sedinte este de aproximativ o ora, in functie de problemele existente si de cat suporta fiecare persoana. Pentru rezultate vizibile in privinta celulitei sunt recomandate aproximativ 15 sedinte, din doua in doua zile.

ATENTIE!
Inainte de a incepe un astfel de tratament sfatuieste-te cu terapeutul pentru a confirma ca nu exista o alergie la miere.

Sfatul specialistului (Laura Stefan, terapeut Dreamline)

"Mierea folosita este miere de Acacia, atent selectionata pentru calitatile sale de regenerare si oxigenare a tesuturilor. Masajul produce modificari vizibile ale pielii inca de la primele sedinte. Fiind eliberata de toxine, aceasta isi recapata tonusul si stralucirea. In plus, acumularile de grasime si aspectul de piele lasata vor fi si ele indepartate."


Masajul cu miere previne:

bolile psihosomatice
durerile de cap
insomniile
slabirea sistemului imunitar
extenuarea intelectuala si fizica

Citeste si Revista Felicia!
Foto: portoroz.si

În articolul

Masajul cu miere elimina retentia de apa

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x