Michelle Obama vs. Ann Romney. Care ia medalia de aur la stil?

Publicat pe 06.09.2012 la 22:03 Actualizat pe 07.09.2012 la 00:21

"Batalia" dintre sotii lor a devenit notorie si americanii le sorb cuvintele cu sufletul la gura. Doamnele din spatele celor doi barbati isi duc lupta, mai subtil, pe taramul modei. Atat Michelle Obama cat si Ann Romney au aparitii greu de criticat, insa una castiga detasat fata de cealalta la capitolul stil.

Pe de o parte, Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, a facut furori cu deciziile sale vestimentare inca de cand a aparut in public. Este cunoscuta pentru preferinta ei de a promova tineri designeri, purtandu-le creatiile si de a mixa piese scumpe, de designer cu unele mai putin cunoscute si accesibile ca pret, dar care sunt de impact si completeaza tinuta.

Pe Michelle Obama am putut sa o vedem recent intr-o rochie din tafta, roz, de cocktail, creata de Tracy Reese, o tanara designer care a ajuns cunoscuta datorita promovarii tinutelor ei de Prima Doamna. Rochia i-a pus in valoare umerii sculptati si silueta armonioasa. Pantofii sunt semnati J. Crew si au costat in jur de 250 dolari. La un alt eveniment, sotia lui Barrack Obama a optat pentru o rochie Diane von Furstenberg geometrica, bicolora, o alegere curajoasa pentru o femeie implicata in politica.

Dar cireasa de pe tort a fost cu siguranta ansamblul purtat la Nickelodeon Kids Choice Awards: pantaloni mulati metalizati, de Helmut Lang si o jacheta in paiete si margele, argintii si negre. Michelle Obama a intruchipat imaginea perfecta a femeii cool si eleganta, fara efort.

Pe de alta parte, Ann Romney este o prezenta distinsa si destul de conservatoare, la evenimentele la care participa. De curand, sotia lui Mitt Romney a purtat un ansamblu turcoaz realizat de Oscar de la Renta, o casa de moda care pune accent pe haine couture. Designerul nu este unul din favoritii doamnei Obama dar a fost ani la randul apreciat de Nancy Reagan si Laura Bush. Cu siguranta, tinuta sa a facut un statement.

Altfel, Ann Romney este suprinsa deseori in tinute monocrome, pentru care alege culori puternice si la care accesorizeaza coliere statement. Mizeaza mult pe turcoaz, fiind blonda, dar nu se fereste nici de negru, o non-culoare care da clasa oricarei tinute.

sursa foto: hepta.ro, shine.yahoo.com

În articolul

Michelle Obama vs. Ann Romney. Care ia medalia de aur la stil?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x