Nu reuşeşti să îţi convingi copilul să mănânce sănătos? Noi avem soluţia!

Publicat pe 14.07.2016 la 12:08 Actualizat pe 14.07.2016 la 12:26

Specialiştii îi sfătuiesc pe părinţi să ascundă legumele şi fructele sub alte feluri de mâncare sau să le spună copiilor că sunt "cool", însă o mămică din Australia a găsit un mod creativ de a-şi determina copilul să facă pace cu legumele.

O femeie din Australia reproduce personaje din desenele animate pentru a-l face pe fiul ei să mănânce fructe şi legume. Strategia sa dă roade şi i-a adus aproape 50.000 de admiratori pe Instagram.
Un avocado are faţa lui Kermit, iar spaghettele seamănă cu Elsa. Laleh Mohmedi a găsit o metodă prin care să-l facă pe fiul ei să mănânce legume, paste şi seminţe, pe care de obicei le dădea la o parte.

Specialiştii îi sfătuiesc pe părinţi să le ascundă sub alte feluri de mâncare sau să le spună copiilor că sunt "cool", însă Laleh Mohmedi a găsit un mod creativ de a-şi determina copilul să facă pace cu legumele.
Anul trecut, ea a devenit celebră cu trucurile sale creative prin care l-a convins pe Jacob, băieţelul ei de doi ani, să adopte o dietă sănătoasă.

Mai întâi de toate, trebuie spus că Laleh lucrează pe post de bucătar, aşadar a abordat această chestiune cu aptitudini profesionale, ceea ce nu-i chiar la îndemâna oricui. Dar ideile sale pot fi adoptate şi simplificate de orice părinte interesat.

Femeia din Melbourne a început să reproducă personaje din desene animate pe la mijlocul anului trecut, iar de atunci l-a cucerit pe băieţelul ei aducându-i în farfurie pe Judy Hopps din "Zootopia" şi Elsa din "Frozen"
"La început, i-am făcut un leu, care semăna mai mult cu un urs, şi i-a plăcut la nebunie. Întotdeauna am fost o apărătoare a hranei organice şi sănătoase", a declarat Laleh.
Într-un an, ea s-a specializat în reproducerea tot mai multor personaje animate, devenind o atracţie online, iar pagina sa de Instagram, denumită Jacob's Food Diaries, are 49.000 de admiratori.

În articolul

Nu reuşeşti să îţi convingi copilul să mănânce sănătos? Noi avem soluţia!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x