O mai ții minte pe Luz Clarita? Nu mai este o fetiță: frumoasa actriță este acum curtată de revista Playboy

Publicat pe 28.01.2014 la 10:47 Actualizat pe 28.01.2014 la 11:40

Luz Clarita - o fetiță inocentă și năzbâtioasă care dorește cu disperare să-și găsească mama trece printr-o serie de întâmplări, unele pline de bucurie, altele extrem de triste.

Luz Clarita - o fetiță inocentă și năzbâtioasă care dorește cu disperare să-și găsească mama trece printr-o serie de întâmplări, unele pline de bucurie, altele extrem de triste. Printr-o serie de coincidențe, fetița este adoptată iar începutul relației cu noua familie nu este unul tocmai bun, pentru că micuța face năzbâtii după năzbâtii. Încetul cu încetul, ei încep să realizeze că ea le oferă cea mai importantă lecție din viața lor: aceea că iubirea este cheia fericirii.

Daniela Lujan, cea care i-a dat viață îndrăgitului personaj, avea doar 8 ani când cariera ei a cunoscut un succes neașteptat. Ea continuă să joace în telenovele de succes, iar în 2004 și-a început cariera muzicală.

Fetița cu codițe s-a transformat într-o tânără femeie foarte atrăgătoare și recent aceasta a confirmat faptul că cei de la revista Playboy Mexic i-au propus să realizeze un pictorial incendiar. De data aceasta artista le-a refuzat oferta, însă nu se știe dacă nu se va răzgândi în cazul în care va fi abordată din nou cu o ofertă mult mai generoasă.

În momentul de față ea îl interpretează pe Peter Pan în opera de teatru cu același nume și a declarat că dacă ar accepta să pozeze goală, acest lucru ar afecta imaginea personajului copilăros pe care îl interpretează. Ea este și studentă în primul an la psihologie, iar acest lucru o ține destul de ocupată.

Foto: facebook.com

În articolul

O mai ții minte pe Luz Clarita? Nu mai este o fetiță: frumoasa actriță este acum curtată de revista Playboy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x