Olivia Steer: ”Anumite tipuri de CANCER de sân trebuie LĂSATE AȘA, pentru că ele nu evoluează”

Publicat pe 22.09.2016 la 08:52 Actualizat pe 22.09.2016 la 13:33

Olivia Steer spune ca atunci cand a declarat ca mamografiile fac mai mult rau, s-a bazat pe studiile unor cercetatori.

Invitată, miercuri seară, la „Sinteza zilei”, Olivia Steer, cea care spune că promovează un stil de viață sănătos, dar se declară și împotriva vaccinării copiilor, a explicat de ce este împotriva mamografiilor. Tot la ”Sinteza Zilei”, Olivia a afirmat că Ministerul Sănătății încearcă să o scoată pe ea țap ispășitor.

Olivia susține că a constatat că există femei care au o problemă genetică şi care, din cauză că fac mamografii anual, se expun razelor și, astfel, crește riscul de a dezvolta cancer la sân. Când afirmă că mamografiile fac mai mult rău decât bine, Olivia spune că se bazează pe studiile făcute se mai mulți cercetători.

Studiul, nu eu am spus asta… cercetătorii au zis asta. Anumite tipuri de cancer de sân trebuie lăsate aşa, pentru că ele nu evoluează. Ultimul studiu se întinde pe care l-am citat pe o perioadă de 25 de ani şi a luat în calcul 90.000 de femei. Ajunge la concluzia că mamografiile nu te ajută sau, în cel mai rău caz, pot fi periculoase. Femeile au fost împărțite în două categorii: femei care au făcut mamografii până li s-a depistat cancerul şi femei care nu au făcut mamografie până la momentul când li s-a depistat cancerul. S-a demonstrat pe baze staticie că rata mortalității nu scăzuse. Deci, mamografia nu ajută la scăderea ratei mortalității din cancerul la sân”.

Tot la Sinteza Zilei, Olivia a spus că, de fapt, riscul de a face cancer de sân crește, ca urmarea a efectării repetate a mamografiilor:

Mamografia nu te ajută la scăderea ratei mortalităţii. Aceeiași specialiști se întreabă care este rolul mamografiei. Nu e supraevaluată? Sunt extrem de invazive şi riscul de a face cancer creşte”.

Se spune că Olivia Steer a declanșat acest război împotriva chimioterapiei și a tuturor investigațiilor și tratamentelor medicale menite să trateze cancerul după ce sora ei a murit răpusă de cancer. Fosta moderatoare consideră că procedurile clasice împotriva cancerului pe care sora ei le-a urmat i-au făcut mai mult rău şi i-au slăbit şi mai mult corpul celei care suferea de cancer la sân.

Ce alte afirmații a mai făcut Olivia Steer în emisiunea ”Sinteza Zilei”, de la Antena 3 aflați în clipul demai sus.

În articolul

Olivia Steer: ”Anumite tipuri de CANCER de sân trebuie LĂSATE AȘA, pentru că ele nu evoluează”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x