Până la ce vârstă vei trăi în funcție de ZODIE. Nativii BALANȚĂ au viață lungă

Publicat pe 11.08.2016 la 15:23 Actualizat pe 11.08.2016 la 15:38

Te-ai gândit vreodată care este vârstă, când se va încheia firul vieții tale? Astrele influențează foarte mult destinul unei persoane și, având în vedere acest aspect, ți-am pregătit în materialul următor un altfel de horoscop.

Te-ai gândit vreodată care este vârstă, când se va încheia firul vieții tale? Astrele influențează foarte mult destinul unei persoane și, având în vedere acest aspect, ți-am pregătit în materialul următor un altfel de horoscop.

Datele de mai jos sunt orientative, așa că nu trebuie să le iei ca pe ceva sigur. În funcție de trăsăturile fiecăruia, nativii pot avea următoarea medie de viață:

Berbec
Ești o fire extrem de impulsivă, fapt pentru care obișnuiești să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai tendința să mergi până la epuizare, motiv pentru care vei trăi doar până în jurul vârstei de 75 de ani.

Taur
Îți dorești ca toate lucrurile pe care le faci să iasă așa cum îți dorești, ceea ce înseamnă că de cele mai multe ori te consumi energetic. Cu toate acestea, poți prinde frumoasa vârstă de 70 de ani dacă ai puțină grijă de sănătatea ta.

Gemeni
Ești o fire extrem de visătoare, ceea ce poate fi un lucru rău când vine vorba de sănătatea ta. Din această cauză, poți fi predispus la diverse accidente. Cei care au grijă de sănătatea lor, trec peste vârsta de 50 de ani.

Rac
Nativul din zodia Rac este unul dintre cele mai longevive semne zodiacale, chiar dacă viața le este presărată cu multe obstacole și greutăți. Cei mai mulți raci prind frumoasa vârstă de 90 de ani.

Leu
Ai toate șansele să depășești vârsta de 90 de ani dacă ești precaută și te ferești de pericolele care te pândesc. Cu cât îți ții mai mult în frâu pornirile, cu atât vei avea o viață mai lungă și mai fericită.

Fecioară
Obsesia ta pentru sănătate te va ajuta să ții departe de tine afecțiunile care îți pot subrezi organismul din vreme. De aceea, poți ajunge chiar la vârsta de 80 de ani, însă dacă nu ai grijă de tine, riscul de a muri la vârsta de 50 de ani este destul de mare.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Până la ce vârstă vei trăi în funcție de ZODIE. Nativii BALANȚĂ au viață lungă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x