„PsyTEA!” aduce psihoterapia din cabinet mai aproape de tine

Publicat pe 20.11.2014 la 12:03 Actualizat pe 20.11.2014 la 12:12

Primii fiori ai iubirii. Iubirea, aprecierea, respectul. “Până când moartea ne va despărţi” sau, doar un acord reciproc. Planuri de viitor. Provocări şi presiuni profesionale. Maternitatea şi apariţia copiilor. Viaţa obisnuită, de zi cu zi.

Primii fiori ai iubirii. Iubirea, aprecierea, respectul. “Până când moartea ne va despărţi” sau, doar un acord reciproc. Planuri de viitor. Provocări şi presiuni profesionale. Maternitatea şi apariţia copiilor. Viaţa obisnuită, de zi cu zi. Evenimente speciale in familie, fericite sau mai triste.Un drum cât o viaţă de om, câteodata lin si atractiv, câteodatǎ aspru si plin de incercǎri, uneori la fel și diferit in fiecare zi.

Relaţia dintre două persoane, ca o entitate diferită de cei doi parteneri individuali, parcurge drumul vieţii, fiind in permanenţa “atinsǎ” de tot ceea ce viaţa pune in cale. Sau de ceea ce partenerii pun in cale.

Apariţia unei relaţii de cuplu in viaţa noastră ne schimbă perspectivele cu foarte multe grade. De la micile lucruri pe care le făceam de unii singuri până la intâlnirile cu prietenii , eram obişnuiţi ca totul să se desfăşoare din propria noastră perspectivă. El sau ea ne modifică nu numai sentimentele dar şi felul de a ne comporta , de a gândi , de a reacţiona. Ne adaptăm unul la celălalt pentru a crea „relaţia”. Cu toate acestea, fiecare dintre noi are nevoie de propriul spaţiu pentru ca relaţia să işi menţină fluiditatea iar partenerii să nu se simtă „incătuşaţi” unul de celălalt.

Emotion Center,Centru de Psihoterapie si Dezvoltare Personală, deschide seria intâlnirilor „PsyTEA” dedicate publicului larg, intâlniri in care ne propunem să fim alături de voi intr-un demers al cunoaşterii personale dar şi al imbunatatirii relaţiilor cu cei din jurul vostru, fie partener(ă), fie relaţii de familie sau profesionale.

Tema generală a primelor intâlniri, ce vor avea loc in perioada 27 noiembrie – 11 decembrie 2014, vizează relaţia de cuplu, temele abordate fiind:

1. Cuplul intre „EU” si „NOI”, 27 Noiembrie 2014,
2. Când 1 + 1 = Noi – EL nu ascultă şi EA nu se opreşte, 4 decembrie 2014
3. Eu, Tu şi … Viaţa Noastră Impreună!, 11 decembrie 2014

Workshop-urile vor fi interactive, presărate cu exerciţii şi exemple din practica clinică a coordonatorilor, iar intrebările, ideile şi implicarea voastră vor fi apreciate.

“O relaţie perfectă este aceea in care partenerii invaţă să accepte, să respecte şi chiar să iubească imperfecţiunile celuilalt.” Te invităm să aşezăm Relaţia pe drumul către o viaţa armonioasă si fericită, până la adânci bătrâneţi !

În articolul

„PsyTEA!” aduce psihoterapia din cabinet mai aproape de tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să-și împartă sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Brioșe cu mascarpone și rubarbă. Desert simplu, de sezon
Catine
Frittata cu sparanghel. Rețetă pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cele mai bune telefoane Android cu senzor telefoto din 2024. Ce smartphone-uri au impresionat
as.ro
Bruneta asaltată de milionari a dezvăluit cum încearcă bărbaţii însuraţi să o agaţe: „Întotdeauna găsesc o cale”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de eucalipt. Beneficiile și potențialele riscuri ale acestei băuturi
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Cum să practici disciplina pozitivă acasă
MediCOOL
Ce să nu faci niciodată dimineața dacă vrei să ai energie ziua și un somn bun noaptea
HelloTaste
Tort cu două tipuri de mousse, unul de ciocolată și altul de căpșuni
x