Redati ochilor frumusetea!

Publicat pe 27.08.2010 la 13:12 Actualizat pe 27.08.2010 la 13:34

Redati ochilor frumusetea!

Cearcanele pot aparea din mai multe motive. Insa, indiferent de natura lor, trebuie sa luam masuri pentru a le atenua. Pana sa apelam la cremele din comert, putem incerca remediile pe care natura ni le pune la dispozitie si pe care Cristina Balanescu, medic primar medicina generala, cu competenta in terapii complementare, de la Centrul Medical Clar Med, ni le recomanda.


Cataplasme cu infuzii
Remediul clasic presupune aplicarea feliilor de cartofi pe pleoape timp de 10-15 minute. Pentru ca are un efect racoritor si adjuvant, si castravetele poate fi folosit in acelasi mod.



Inlaturarea cearcanelor si a pungilor este posibila cu ajutorul infuziei de albastrele. Astfel, se prepara o infuzie dintr-o lingura cu planta si 100 ml de apa. Dupa ce fierbe 5-8 minute, se lasa acoperita. Ulterior, se aplica sub forma de cataplasme.



Efect benefic pentru indepartarea cearcanelor are si nalba mare. Se prepara o infuzie dintr-o lingura cu radacina maruntita si 250 ml de apa si se fac comprese.



Specialistul nostru recomanda si compresele cu silur. Pentru acestea se infuzeaza 2 linguri cu planta si 250 ml de apa. Totodata, recomandat este si sucul de patrunjel.



Alimentatie echilibrata
Rezultatele scontate se obtin daca veti recurge la remediile naturiste propuse si veti urma cateva sfaturi simple. Alimentatia echilibrata este cheia unui chip luminos. In plus, consumul a doua fructe de kiwi pe care le veti adauga intr-un iaurt ajuta la eliminarea pungilor.


Beti apa. Astfel, veti elimina toxinele din corp si veti reduce retentia de apa. In categoria restrictiilor intra sarea.



Pentru eliminarea pungilor de sub ochi si pentru reducerea culorii inchise a cearcanelor inmuiati discuri de vata in lapte si aplicati-le pe zona de sub ochi. Veti observa efectele benefice ale efectului acidului lactic!



Amestec
Pentru a obtine un rezultat bun in timp-record, se pot asocia mai multe plante. Astfel, specialistul nostru recomanda amestecul in parti egale: cretisoara, coada soricelului. In apa (250 ml) se pune o lingura din amestecul obtinut. Se lasa la macerat de seara pana dimineata. Inainte de utilizare, se incalzeste putin si se foloseste sub forma de cataplasme.



Citeste jurnalul.ro

În articolul

Redati ochilor frumusetea!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x