Ti-era dor de Romania? Alunga nostalgia cu genti Iutta, decorate cu simbolurile Moldovei, Bucovinei si Transilvaniei!

Publicat pe 31.10.2013 la 16:09 Actualizat pe 31.10.2013 la 22:06

Lasa deoparte Cavalli, Chanel si Vivienne Westwood. Cand ti-e dor de tara, alege un accesoriu unic, care sa-ti aduca aminte de portul traditional si sa faca cinste tarii tale.

Porneste de la Tricoul Romanesc, brand creat de designerul Adrian Oianu, si continua cu cele mai chic genti din piele naturala, brodate cu motive traditionale romanesti, din colectia Guban by Iutta.

Colectia-suport pentru aceasta capsula a fost Dor de romanesc, lansata recent de Iutta, care cuprinde genti cu motive reprezentative din sase regiuni importante ale tarii. Pentru colaborarea Guban by Iutta au fost alese trei regiuni, si anume Moldova, Bucovina si Transilvania. Aceste zone au inspirat genti cu motive traditionale specifice, alaturi de modele variate de pantofi care pastreaza aceleasi simboluri.

Gentile si pantofii Guban by Iutta exprima principalele valori ale regiunilor pe care le reprezinta. Colectia a putut fi admirata cu ocazia lansarii primului magazin Guban in Baneasa Shopping City.

Am ales sa pastram aceleasi valori care ne-au consacrat pe piata, reinventate prin colaborari inedite cu branduri autohtone ce promoveaza romanescul. Dintre partenerii acestui proiect nu putea lipsi Iutta, ale carei colectii ne-au inspirat si determinat sa includem capsula traditionala in magazinul nou deschis. Ceea ce a rezultat demonstreaza pasiunea cu care s-a lucrat si motiveaza viitoare planuri care au la baza dorul de romanesc.”, povesteste Diana Rapa, designer Guban.

Inainte de lansarea in Romania, capsula Guban by Iutta a fost prezenta in perioada 15 – 18 septembrie 2013 in Milano, la Micam, unul dintre cele mai importante targuri internationale din acest domeniu.

Iutta este un atelier de creatie pentru care traditia si cultura pur romaneasca reprezinta o sursa de inspiratie continua. Cu Dor de romanesc, se surprinde esenta folclorului prin prelucrarea produselor de marochinarie in forme de expresie actuale.

Guban, un brand al carei istorie a inceput inca din anul 1937, poate fi descris prin experientasi profesionalism acumulate de-a lungul timpului, pasiune pentru excelentasi un aer proaspat centrat pe inovare deschisa, ce ajuta la descoperirea frumusetii feminitatii romanesti. Guban inseamna arta, rafinament, comoditate si rasfat.

În articolul

Ti-era dor de Romania? Alunga nostalgia cu genti Iutta, decorate cu simbolurile Moldovei, Bucovinei si Transilvaniei!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x