Top 10 Cele mai funny actrițe din ultimii 10 ani. Protagonista serialului ”MOM” este una dintre ele

Publicat pe 23.01.2018 la 11:52 Actualizat pe 23.01.2018 la 19:14

Julia Louis Dreyfus

Au vazut, au ras si au notat. Editorii IMDB au facut topul celor mai amuzante actrite de televiziune din ultimii 10 ani. Data viitoare cand vreti sa vedeti o comedie buna, uitati-va mai intai la distributie si fiti atente sa contina macar unul din numele urmatoare:

1. Melissa McCarthy

Dupa sapte ani ca zapacita si inocenta Sookie in serialul 'Gilmore Girls', Melissa McCarthy a dat lovitura cu rolul in 'Bridesmaids' pentru care a fost nominalizata la Oscar. De atunci, actrita continua sa impinga limitele decentei fara sa isi indeparteze telespectatorii care adora atitudinea ei indrazneata.

2. Meryl Streep

Unde ajunge o legenda in final? In lumea comediei, se pare. Dupa roluri in filme dramatice ca 'Sophie's Choice' si 'Out of Africa', Meryl Streep si-a surprins colegii optand pentru filme usoare, fun, precum 'The Devil Wears Prada' si 'Mamma Mia!'. In mod normal, la Hollywood, lucrurile se intampla invers: actorii de seriale si comedii viseaza sa primeasca roluri hard, care le pun la incercare rezistenta psihica.

3. Emma Stone

Regizorii au inceput sa o observe pe Stone dupa interpretarile din 'The House Bunny' si 'Zombieland', dar rolul din 'Easy A' i-a confirmat statusul de star de comedie. Cinefilii au putut sa o vada apoi in 'Crazy Stupid Love' alaturi de Ryan Gosling iar de la terminarea lui, Stone a devenit o vedeta de prima mana, urmarita de paparazzi, invitata la show-uri de televiziune si prezenta in fiecare revista glossy.

4. Rebel Wilson

Daca nu ai auzit de numele ei, cu siguranta tii minte replicile sale funny din 'Bridesmaids': "La inceput nu mi-am dat seama ca e jurnalul tau, credeam ca e doar un manuscris foarte trist" si din 'Pitch Perfect': 'ei bine... uneori am impresia ca as putea sa ma droghez, dar apoi ma gandesc, mmm... mai bine nu'. Nu o rata pe Wilson in 'Pain & Gain'!

5. Tina Fey

Tina Fey a devenit una din cele mai indragite actrite de televiziune dupa rolul ei ca Liz Lemon in serialul '30 Rock'. In plus, Fey a scris si a jucat in una din cele mai bune comedii pentru adolescente - 'Mean Girls' - si a facut cateva sketch-uri extrem de amuzante pentru 'Saturday Night Live'.

6. Amy Poehler

Amy Poehler - neinfricata, sarcastica, cu un simt al umorului deosebit. Astfel poate fi descrisa actrita din serialul-fenomen in SUA, 'Parks and Recreation'.

7. Kristen Wiig

Kristen Wiig este cea careia trebuie sa ii multumiti pentru 'Bridesmaids': ea a scris scenariul comediei, pentru care a primit si o nominalizare la Oscar. Dar Wiig este si o actrita de top. Aceasta a reusit sa o intruchipeze perfect pe tanara Lucille Bluth in serialul comedie 'Arrested Development'.

8.Sandra Bullock

Sandra Bullock a lasat in spate comediile romantice, dar nu si filmele cu simtul umorului. Ea a fost sarea si piperul filmului 'The Proposal' si credem ca va face furori in 'The Heat', unde joaca alaturi de Melissa McCarthy.

9. Anna Faris

Anna Faris pare blonda tipica - zapacita, cu capul in nori, gata sa cada in plasa oricarui pradator. De fapt, Faris este cat se poate de isteata, reusind sa faca fata celor mai dificile situatii. Fanii o cunosc din "Lost in Translation", au urmarit-o in seria "Scary Movie" si au putut sa o vada in 'What's Your Number?'. Urmatorul ei pas? Propriul serial, 'Mom' - difuzat de Happy Channel, de luni până joi, de la 22.00.

10. Julia Louis-Dreyfus

Anul trecut, Louis-Dreyfus a intrat in istorie ca prima femeie care a castigat trei premii Emmy pentru trei roluri diferite de comedie: Elaine in 'Seinfeld', Christine in 'The New Adventures of Old Christine' si Selina Meyer in 'Veep'.

foto: hepta.ro

În articolul

Top 10 Cele mai funny actrițe din ultimii 10 ani. Protagonista serialului ”MOM” este una dintre ele

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x