Top 5 cele mai infidele zodii! Ce nativi înşală mult şi fără remuşcări

Publicat pe 26.03.2016 la 07:36 Actualizat pe 26.03.2016 la 01:28

Nu mai suntem în epoca în care cuvintele ”pentru totdeauna” să fie respectate ”ad- litteram”! Chiar dacă suntem căsătoriți sau doar avem o relație, tentațiile sunt mari, atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

Nu mai suntem în epoca în care cuvintele ”pentru totdeauna” să fie respectate ”ad- litteram”! Chiar dacă suntem căsătoriți sau doar avem o relație, tentațiile sunt mari, atât pentru femei, cât și pentru bărbați!

Pe principiul, ”vecinul de lângă casă, niciodată nu te lasă”, iată ZODIILE care niciodată nu te vor lăsa ”la greu”, în cazul în care vrei să îți înșeli partenerul:

Taur

Nativii care au chef de niscaiva ”acțiune”, la orice oră din zi și din noapte, sunt TAURII! Ba mai mult, li se pare că niciodată nu au parte de suficientă accțiune și, deci, vor fi întotdeauna apți în a-și purta renumele cu succes. Trebuie să ai în vedere că le place să fie atinși, mângâiați, alintați. Așadar, să nu fii niciodată pe grabă, dacă te hotărăști să te lași pe mâna unui TAUR!

Vărsător

Vărsătorii sunt și ei capabili de multe surprize! Sunt deschiși la orice propunere și nu au prejudecăți! Vor accepta să îți arate mult din pasiunea lor, chiar dacă v-ați văzut doar o dată! Nu vor decat pasiune fizică și sunt amanți imprevizibili.

Peşti

Și Peștii au intenții destul de serioase când vine vorba de amor! Sunt amanții ideali, întrucât sunt amatori de relații strict fizice! Nu se vor îndrăgosti așa ușor, astfel încât poți răsufla ușor: nu îți vor crea probleme în relația cu partenerul oficial! De asemenea, sunt firi vesele și comunicative, și poți apela la ei chiar dacă doar vrei să petreci câteva momente de destindere!

Leu

Puterea și dominația Leilor sunt, de cele mai multe ori, motivele pentru care sunt curtați! 50 of Grey sunt nimic pe lângă imensitatea pasiunii lor! Deși statornici în relațiile și principiile lor, mai fac și unele concesii...așa...pentru binele umanității!

Săgetător

De departe însă, cei mai potriviți amanți sunt Săgetătorii! Creativi, jucăuși și copilăroși, aceștia au inimă tare zburdalnică. E de ajuns o privire și au înțeles mesajul: vor sosi la tine acasă, chiar înaintea ta!... De aceea, n-ar fi exclus ca bărbații dosiți bine printre dulapurile ”nevestelor disperate” să fie chiar Săgetători!

În articolul

Top 5 cele mai infidele zodii! Ce nativi înşală mult şi fără remuşcări

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x