Top 8 cele mai geloase zodii

Publicat pe 17.12.2015 la 12:35 Actualizat pe 17.12.2015 la 12:43

Gelozia este o problemă pentru foarte mulți dintre oameni. Probabil că este unul dintre puținele sentimente care ne macină pe interior și este foarte greu de suportat.

Gelozia este o problemă pentru foarte mulți dintre oameni. Probabil că este unul dintre puținele sentimente care ne macină pe interior și este foarte greu de suportat.

Unii reușesc, totuși, să facă față acestor impulsuri, dar alții se lasă purtați de val și ajung să spună sau să facă lucruri pe care le regretă. Toate aceste atitudini depind și de zodie.

1. Scorpion
Cea mai geloasă zodie pare a fi Scorpionul. Poate fi foarte ușor sedus și se lasă atras de tot felul de femei. Nu te lăsa însă păcălită. El te va face să crezi că îl controlezi, dar, de fapt, el îți permite să faci acest lucru. Nu încerca să îl faci gelos și nu te juca pentru că el are un al șaselea simț care îl face să își dea seama ce fel de joc încerci. Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie. El este îngrijorat, ușor speriat să nu te piardă și acest lucru îl face vulnerabil.

2. Rac

A doua zodie care își manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte ușor, dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuți și orice persoană își poate da seama că sunt nervoși sau iritați. Dacă vorbești despre un alt tip în fața lor, se vor holba la tine sau își vor lua o atitudine de inabordabili. Nu are curajul să reacționeze în vreun fel, dar fierbe pe dinăuntru.

Citeste mai mult pe YVE.ro

În articolul

Top 8 cele mai geloase zodii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 9 mai 2024. Leii construiesc relații noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
După ploi torenţiale şi inundaţii, meteorologii anunţă noi dezastre în zilele următoare. Zonele aflate sub avertizare de vreme extremă
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Catine
Zodii care te cuceresc cu o singură privire. Nativii care se folosesc de ochi drept armă a seducției
useit.ro
Una dintre „cele mai mari înșelătorii online” din lume a afectat consumatori din Europa și SUA. Cum erau păcălite victimele
as.ro
Milionarul de 28 de ani care a lăsat Statele Unite pentru România e asaltat de femei: „Unele nu ştiu limita”
MediCOOL
Remedii naturale împotriva sindromului de gură uscată. Cum îl poți ameliora
Spynews
Unde este Izvorul Tămăduirii în România. Credincioșii iau apă de aici în prima vineri după Paște
DeParinti
Dorina Codreanu a discutat despre infertilitate la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi. Care sunt soluțiile pentru a obține o sarcină
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de banane. Cum te poate ajuta această băutură
HelloTaste
Prăjitură simplă cu rubarbă. Rețeta unui desert aromat și colorat
x