Tot ceea ce nu știai despre Andreea Berecleanu! Vise, dorințe, familie și iubire: „Cea mai mare calitate a lui este toleranța”

Publicat pe 07.01.2015 la 16:24 Actualizat pe 07.01.2015 la 16:31

O femeie frumoasă, o persoană fascinantă, una dintre cele mai respectate personalități din mass-media românească. Aceasta este Andreea Berecleanu. Orice apariție a vedetei Antena 1 pe micul ecran reprezintă o desfătare pentru telespectatori.

Prezența sa în platoul emisiunii „Dincolo de aparențe” a fost un adevărat regal de povești frumoase, neștiute, despre viața Andreei dincolo de... aparențe.

„PĂRINȚII SUNT CEI CARE M-AU TRANSFORMAT ÎN CEEA CE SUNT ACUM ”

Andreea a încercat, pe cât posibil, să-și țină departe de privirile indiscrete ale presei, persoanele cele mai importante din viața sa. O fire discretă și decentă, vedeta Antenei 1 radiază atunci când vorbește despre familie. Recunoaște că tatăl său a fost omul care i-a influențat, în mod decisiv, cursul vieții: „Tatăl meu a fost omul care mi-a dat valoare prin exemplul pe care mi l-a oferit în fiecare zi. Este o persoană care nu și-a ascuns niciodată dragostea față de mine. M-a îmbrățișat atunci când aveam nevoie, m-a certat atunci când trebuia. Între el și mama a existat o înțelegere tacită. Mama mea a acceptat să fiu fata tatei, însă ambii părinți au avut meritul de mă transforma în omul care sunt acum ...”, mărturisește Andreea.

Părinții au fost atât de importanți pentru Andreea, încât atunci când a devenit la rându-i părinte, frumoasa prezentatoare a Observatorului a reușit să le transmită propriilor copii valorile dobândite de-a lungul timpului: „Încerc să-mi petrec mult timp cu ai mei copii. E adevărat că slujba mea îmi ocupă o mare parte din timp, dar atunci când sunt liberă nu mă dezlipesc niciodată de ei. Sunt cele mai frumoase momente ale vieții.”

„COPIII MEI SUNT MEREU CU ZÂMBETUL PE BUZE”

Dacă atunci când apare pe micul ecran Andreea este o profesionistă desăvârșită, dovadă aprecierile oficiale primite, de-a lungul timpului, pentru modul în care-și face meseria, în momentul în care se află alături de prieteni și apropiați, totul se schimbă: „Sunt o fire căreia îi place să se joace, să mai devină copil măcar pentru câteva momente. De multe ori văd că lucrurile care ne afectează sunt doar niște copilării pe care trebuie să le depășim cu ușurință...”

Notorietatea de care Andreea Berecleanu se bucură și-a arătat, în multe rânduri, și fața mai puțin plăcută, iar unul dintre cele mai dificile momente din viața sa a fost divorțul prin care a trecut în urmă cu ceva timp. Un subiect despre care a refuzat să vorbească multă vreme pentru că urăște să-și împartă viața personală cu tabloidele. În interviul pe care i l-a oferit Florentinei Fântânaru, frumoasa Andreea a dezvăluit unul dintre motivele care au dus la decizia luată în urmă cu mai mult timp: „La un moment dat, în familia în care eram atunci, nu se mai râdea. Acela a fost un semnal de alarmă important pentru mine. Acum, în casa mea, se râde și se râde foarte mult. Copiii mei sunt cu zâmbetul pe buze mereu și au o stare pozitivă de-a dreptul molipsitoare”, a spus Andreea Berecleanu.

Citește mai mult pe observator.tv!

În articolul

Tot ceea ce nu știai despre Andreea Berecleanu! Vise, dorințe, familie și iubire: „Cea mai mare calitate a lui este toleranța”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x