Totul despre sănătate în funcție de astre! Ce ți-a rezervat horoscopul anului 2016?

Publicat pe 04.01.2016 la 09:19 Actualizat pe 04.01.2016 la 09:29

Anul 2016, favorizează, din punct de vedere al stării generale de sănătate, anumite zodii și afectează serios altele. Astrologii avertizează asupra obiceiului neinspirat al multor români, și anume acela de a amâna consultul unui medic specialist și de a face investigații specifice, astfel încât problema de sănătate să fie diagnosticată și tratată la timp

hepta

Anul 2016, favorizează, din punct de vedere al stării generale de sănătate, anumite zodii și afectează serios altele. Astrologii avertizează asupra obiceiului neinspirat al multor români, și anume acela de a amâna consultul unui medic specialist și de a face investigații specifice, astfel încât problema de sănătate să fie diagnosticată și tratată la timp.

Valeriu Mihai Pănoiu deține acest meșteșug al astrelor și al influenței acestora asupra stării noastre de sănătate și ne creionează, astăzi, toate acele aspecte zodiacale care ne avantajează mai mult sau mai puțin anul 2016: “Este un an pentru care nu putem face generalizări. Sunt zodii care o duc mai bine cu starea de sănătate, de exemplu, Gemenii și Vărsătorii și sunt zodii destul de sensibile, printre care menționez Racul, Balanța, chiar și Fecioara, dar și Peștii. Este bine să fim atenți la primul diagnostic pentru că pot apărea nu neapărat erori medicale, cât întârzierile inițiativei de a merge la doctor. Există riscul de cronicizare în cazul multor boli, în general pentru acele afecțiuni netratate la timp.”

Horoscop 2016: totul despre sănătateBerbecii. Este de aşteptat ca în anul 2016 să aibă probleme de sănătate pe care le-au avut şi în anii anteriori. Sunt destul de solicitaţi din punctul de vedere al afecţiunilor care vizează zona capului. Dureri de cap care vin dintr-o dificultate de a lua anumite decizii de viaţă şi de a face alegeri. Este o perioadă foarte bună pentru Berbeci în martie şi în mijlocul verii, să-şi îmbunătăţească starea de sănătate şi să descopere anumite remedii pentru probleme pe care le-au avut şi până acum şi pentru care nu au avut leac.

Taurii o duc mai prost cu sănătatea între 28 aprilie şi 28 mai, atunci când Mercur va retrograda în zodia lor. Şi le va supune atenţiei anumite probleme de sănătate mai vechi. Este de aşteptat ca ultima parte a anului, începând cu luna septembrie, când Jupiter va fi în Balanţă, să le aducă anumite afecţiuni în zona renală sau hepatică.

Citește continuarea pe elacraciun.ro

În articolul

Totul despre sănătate în funcție de astre! Ce ți-a rezervat horoscopul anului 2016?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x