FOTO! Tocmai a împlinit 40 de ani și arată incredibil! Kate Moss: secretele sale de înfrumusețare

Publicat pe 21.01.2014 la 11:01 Actualizat pe 27.01.2014 la 14:53

Anii trec, dar Kate Moss rămâne copilul teribil al modei. Cu un chip angelic și o atitudine de fată rea, boemă, alintată și non-conformistă, tot ce face ea ajunge pe prima pagină a ziarelor. Pe 16 ianuare, frumoasa rebelă a împlinit 40 de ani. Și pentru că arată incredibil de bine la 40 de ani, toată lumea este curioasă să afle care îi sunt secretele de înfrumusețare.

Anii trec, dar Kate Moss rămâne copilul teribil al modei. Cu un chip angelic și o atitudine de fată rea, boemă, alintată și non-conformistă, tot ce face ea ajunge pe prima pagină a ziarelor. Și pentru că arată incredibil de bine la 40 de ani, toată lumea este curioasă să afle care îi sunt secretele de înfrumusețare.

Bronzul impecabil

"Acoperă o grămadă de imperfecțiuni și îți oferă o strălucire sănătoasă. De îndată ce sunt bronzată, sunt gata de orice” - a declarat Moss în 2013. Ea apelează la serviciile unui salon profesionist, iar pielea ei are mereu o nuanță frumoasă, naturală.

Factorul de protecție 50

“Factorul de protecție 50 este un must pe perioada vacanțelor. Adoram soarele, să stau și să mă prăjesc pe plajă. Dar acum nu mai fac acest lucru… Acum am factor de protecție 50” a recunoscut Kate în 2011.

Regulile rujului

Gura este ceea ce îmi place cel mai mult la mine și probabil de aceea îmi place rujul atât de mult. Mereu mi-au plăcut buzele roșii, dar în ultima vreme mă îndrept tot mai mult spre nuanțele nude: “Ador rujul pentru că mă face să mă simt mai pregătită. Folosesc un ruj bej în timpul zilei și roșu atunci când merg undeva.”

Secretul "dimineața de după, noaptea dinainte"

Dacă cea mai bună cremă de față nu și-a făcut efectul și se trezește dimineața cu un ten obosit și umflat, Kate umple chiuveta cu gheață și felii de castravete și își scufundă fața în ea. Efectul este unul instantaneu: pielea este tonifiată și te șimți și arăți mai bine.

Ochi de pisică

Kate Moss a declarat “fac acest lucru de ani de zile. Întind ochiul, trasez o linie rapidă cu creionul, iar la final îi întind capatul în sus. Folosesc mereu un creion kohl. Acum se găsesc eyelinere lichude care sunt precise și ușor de folosit, dar dacă greșești un pic, trebuie să o iei de la capăt, nu ca în cazu creionului kohl, pe care îl poți șterge ușor.”

Manichiura impecabilă

Moss a declarat recent că unghiile sunt acum parte din look-ul ei, la fel ca părul și machiajul: “Sunt destul de bună la pictatul unghiilor, mai ales când e vorba de alte persoane. Îmi place. Este unul dintre lucrurile pe care ador să le fac în vacanță - toate fetele se aliniază și eu le fac unghiile.”

Moss spune că cea mai mare greșeală este asortarea unghiilor cu rujul. Ea este și adepta unghiilor scurte și îngrijite pentru că arată fresh și tineresc.

Foto: hepta.ro


În articolul

FOTO! Tocmai a împlinit 40 de ani și arată incredibil! Kate Moss: secretele sale de înfrumusețare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x