Un ten perfect cu caviar si alge marine

Publicat pe 28.04.2011 la 12:37 Actualizat pe 28.04.2011 la 12:39

Acorda-ti un moment de respiro si incearca o terapie de infrumusetare cu totul deosebita, cu ajutorul algelor marine si a caviarului.

In ce consta procedura?

Intai se realizeaza o demachiere in vederea curatarii profunde a epidermei. Apoi se apeleaza fie la un gomaj mecanic (cu particule abrazive), fie la o scurta sedinta de microdermoabraziune. Acest pas are ca scop subtierea epidermei si indepartarea unui strat substantial de celule moarte. Se aplica un ser cu efect hidratant si de lifting. Pentru ca acesta sa intre cat mai bine in piele se va realiza un masaj usor, cu ajutorul unui aparat special. Masajul continua timp de cateva minute, fiind cel mai placut aspect pentru pacient. Are o mare eficienta deoarece definitiveaza penetrarea produselor in piele, creste nivelul tonusului muscular si activeaza circulatia periferica oxigenand astfel epiderma.

Punctul central al tratamentului presupune aplicarea mastii impregnate cu extract de caviar ce contine si colagen nativ sau alge marine. Extractul de alge marine este benefic datorita capacitatii lui de a hidrata. Masca se lipeste pe fata, se umezeste cu solutie activatoare si se lasa sa lucreze 25-30 de minute. Dupa acest interval se inlatura, tamponandu-se surplusul de substanta de pe piele. In final se aplica o crema cu factor de protectie solara potrivita tipului de ten.

Rezultatele tratamentului:

piele ultrahidratata
oxigenarea epidermei
lifting vizibil de la prima sedinta
catifelare (aspect de ten pudrat)


Sfatul specialistului (Diana Guian, estetician Salon Be Fancy)


"Filosofia tratamentului este aceea de a introduce in piele substante cu un nivel ridicat de hidratare si lifting. De aceea, fiecare pas pune o la realizarea scopului propus. Nu are contraindicatii, insa mastile cu colagen-caviar sau colagen-alge marine trebuie alese in functie de varsta. Nu poti pune pe o fata tanara caviar. Ar fi un tratament de lifting de care nu are nevoie, iar concentratia de ingredienti activi de acest tip este chiar prea mare."


De retinut!


Este un tratament ce poate fi urmat intr-un numar bine stabilit de sedinte, cu o frecventa data: sase-opt sedinte o data pe saptamana. Dupa terminarea acestora, timp de sase luni este indicat sa se realizeze o sedinta pe luna pentru mentinere.

La fel de indicat este si ca tratament de infrumusetare instant, o singura data, inaintea unui eveniment. Masca cu colagen si caviar este recomandata dupa 30 de ani. Masca cu colagen si alge marine poate fi aplicata la orice varsta, aportul mare de hidratare conferit pielii fiind benefic oricui.


Tratament mai eficient ca o crema cu colagen


Ingredientele active din masca cu colagen-caviar sunt pastrate in formula originala. Ele se activeaza abia in momentul in care masca este lipita pe fata si se umezeste. In plus, nu contine conservanti asa cum se intampla cu mai toate cremele. Acestia pot modifica structura ingredientului.

Citeste si Revista Felicia
foto: xpresspa.com

În articolul

Un ten perfect cu caviar si alge marine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x