Vezi ultima colectie a Ivanei Omazic la casa Celine!

Publicat pe 03.09.2010 la 16:30

Vezi ultima colectie a Ivanei Omazic la casa Celine!

Casa Celine e sinonimul elegantei si luxului frantuzesc. Din anii `40, de la inceputurile lor modeste cu magazin de pantofi de copii, reputatia celor de la Celine legata de crearea accesoriilor de piele si a hainelor sport clasice a crescut.



In 1996, Celine a fost achizitionata de LVMH. Bernard Arnault a incercat sa relanseze marca, restructurand procesul de design sub conducerea unui singur creator: Michael Kors.



Kors a dat o alura tinereasca si eleganta acestui brand luxos,fiind foarte atent la tot, de la accesorii pana la aspectul magazinelor.



A parasit casa Celine in 2003, fiind inlocuit pentru scurt timp de Roberto Menichetti. In 2005 protejata Miucciei Prada, Ivana Omazic, a fost numita directoare de creatie. Ea readuce marca Celine la originile sale franceze, cu o abordare feminina si moderna.



"Vreau sa respect istoria casei, fara a aluneca in trecut. Ma gandesc la prezent si la viitor", spunea Ivana pentru Videofashion.


Colectia ei de primavara a fost una proaspata si moderna

"Traim o perioada pe planeta asta, in doua realitati complet diferite. Una este tribala, amintind de origini iar alta e virtuala, industriala, tehnologica, cyber. Provocarea mea era sa pornesc de la modul lor de a se imbraca si de a accesoriza. Am transpus etnicul in lumea noastra", a spus Ivana Omazic.



Piesele cu aplicatii si cu pene sunt inspirate de tribul touareg. Apoi, avem un tatuaj transformat in graffiti, inspirat de un desen japonez vechi.



Hanoracele, tocurile si anumite piese sunt inspirate de un trib in care femeile isi zugravesc casele cu linii foarte grafice. Bijuteriile sunt foarte grele, din plexiglas. S-au folosit perlele, un element burghez si occidental.



"Am invatat sa pot sa fiu puternica si fragila in acelasi timp, pentru ca sunt femeie", a mai adaugat Ivana Omazic pentru Videofashion.

Foto: Hepta

În articolul

Vezi ultima colectie a Ivanei Omazic la casa Celine!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x