VIDEO! Nicole Kidman face rolul anului in filmul "Grace of Monaco". Vezi trailerul oficial!

Publicat pe 17.09.2013 la 15:00 Actualizat pe 17.09.2013 la 18:02

Nicole Kidman se pregateste de lansarea filmului ce ii poate consolida sau distruge cariera: “Grace of Monaco”. Kidman joaca rolul actritei devenita printesa, Grace Kelly, dupa ce buna sa prietena, Naomi Watts, a obtinut alt rol cu greutate in “Diana”. Dar care printesa va cuceri inimile cinefililor?

In timp ce criticii straini au distrus reputatia lui Watts cu ultimele recenzii pentru filmul “Diana” – “groaznic si nepotrivit”, “scenariu penibil” (The Times), “[odata cu acest film] Diana a murit a doua oara” (The Guardian) - , Nicole Kidman iese la inaintare cu o alta pelicula, inspirata de viata lui Grace Kelly.

La 46 de ani, australianca si-a luat inima in dinti si a acceptat provocarea de “a da viata” pe marile ecrane printesei de Monaco. Echipa de productie a lansat primul trailer pentru asteptatul film, ce va avea lansarea in decembrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

In video, Kidman reuseste sa o intruchipeze perfect (cel putin fizic) pe muza lui Hitchcock. Imbracata in rochii elegante, fluide, purtand diademe stralucitoare in par, actrita seamana izbitor de mult cu cea care a cucerit inima Printului Rainier.

Regizorul filmului, Olivier Dahn, a spus pentru publicatia The Telegraph ca nu a incercat sa faca un film biografic, ci mai mult o poveste: “Nu sunt un jurnalist sau un istoric. Sunt un artist. Nu am vrut sa fac un film biografic – le urasc. Tot ceea ce am facut, in maniera subiectiva, a fost sa trasez un portret uman al femeii moderne care vrea sa fie si sotie si mama si femeie de cariera. Insa ea va trebui sa renunte la cariera si sa isi inventeze un alt rol – va fi dureros”.

Grace Kelly s-a nascut pe 12 noiembrie 1929 in Philadelphia, Pennsylvania. De mica, a avut vocatie de actrita asa ca a plecat cu prima ocazie la New York pentru a deveni star de cinema. Soarta i-a suras ani mai tarziu, in California de Sud, unde a primit un rol la varsta de 22 de ani. In ’53 a jucat in “Mogambo” alaturi de Clark Gable si Ava Gardner iar din 1954, Alfred Hitchcock a realizat potentialul frumoasei blonde. Acesta a distribuit-o in “Dial M for Murder”, “Rear Window” si “To Catch A Thief”. Cel mai important moment din cariera ei a venit in 1954, cand a castigat un Oscar pentru rolul lui Georgie Elgin in pelicula “The Country Girl”.

Viata actritei s-a schimbat complet in 1956, cand, la varsta de 27 de ani, s-a maritat cu Printul Rainier de Monaco. Din acel moment, Grace s-a dedicat complet responsabilitatilor sale ca sotie de monarh si mama. La varsta de 52 de ani, Printesa de Monaco a murit intr-un accident rutier.

foto: hepta.ro

În articolul

VIDEO! Nicole Kidman face rolul anului in filmul "Grace of Monaco". Vezi trailerul oficial!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x