Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Care sunt cele mai cunoscute tradiții și superstiții

acum 1435 zile

Pe 29 iunie, creștinii ortodcoși îi serbează pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. În popor, sărbătoarea mai este numită și Sânpetru de vară, care aduce cu sine o serie de superstiții și tradiții.

EMOȚII. Absolvenţii de clasa a VIII-a susțin, miercuri, ultima probă la Evaluarea Națională

acum 1435 zile

Peste 153.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a susţin, miercuri, ultima probă de la Evaluarea Naţională. Aceștia își vor testa cunoștințele la matematică.

O cămaşă pătată de sângele lui John Lennon a fost vândută la licitaţie cu un pret urias.Vezi cat a costat!

acum 1436 zile

O cămaşă pătată de sângele lui John Lennon, în noaptea în care celebrul cântăreţ şi-a pierdut viaţă, a fost vândută la o licitaţie cu preţul de 41.500 de dolari (în jur de 37 000 de euro). Cămaşă era purtată de Jay Hastings, concierge la clădirea Dakota, în faţă căreia a fost împuşcat Lennon de Mark Chapman. Fostul Beatle a alunecat pe uşa clădirii, iar Hastings i-a sărit în ajutor, patandu-şi cămaşă de sânge.

ANM: Cod PORTOCALIU de ploi în șase județe și cod galben în Capitală și 31 de județe

acum 1436 zile

Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis mai multe atenționări vizând vremea în aceste zile.Cod portocaliu de ploi în șase județe, dar și cod galben de instabilitate atmosferică pentru Capitală și peste 30 de județe din țară, acestea se regăsesc printre avertizările meteorologilor.

«
11
12
13

DivaHair


Top stiri
CulTOUR
iSerial - O grămadă de caramele
Citește mai departe »
Don Apetit & Co
Citește mai mult... »