Dezvăluiri incredibile despre moartea artistei! Colegii, despre Ileana Ciuculete: "Este CUTREMURĂTOR!"

Publicat pe 15.03.2017 la 09:04 Actualizat pe 15.03.2017 la 11:09

Adevarul despre moartea artistei a iesit la iveala!

Moartea Ilenei Ciuculete a luat pe toată lumea prin surprindere! Anul acesta, în septembrie, îndrăgita artistă ar fi împlinit 60 de ani.

În loc să sărbătorească Ziua Femeii, pe 8 martie, Ileana Ciuculete și-a aflat diagnosticul. Potrivit libertatea.ro, coșmarul cântăreței a început în urmă cu câteva zile, când ea a aflat că are hepatita C.

Artista și-a repetat analizele, însă ulterior, i s-a spus că se află în stadiu terminal, fiind diagnosticată cu ciroză hepatică galopantă.

Cântăreţii de muzică populară Lupu Rednic şi Maria Cârneci au declarat pentru News.ro că moartea Ilenei Ciuculete i-a şocat şi vorbesc cu greu despre colega lor la trecut.

"Era un om tânăr, care ştia să râdă, puteam vorbi orice. Nici nu pot să vorbesc despre ea la trecut. Vestea este ca o bombă. Nici nu mai ştiu câte revelioane am petrecut împreună, ne-am întâlnit la nunţi, la spectacole... Este cutremurător", au fost vorbele lui Lupu Rednic.

Maria Cârneci spune că nu-şi revine de la aflarea veştii. "Sunt şocată. N-am ştiut că e bolnavă, iar vestea asta ne-a luat ca din oală. Îmi tremură mâinile şi picioarele. Ileana era un om deschis, sincer, iubea viaţa, lumea, era un om fără ifose, o fată deosebită. Nu-mi revin", a declarat cântăreaţa pentru News.ro.

Artista a adăugat că ultimele întâlniri cu Ileana Ciuculete au fost în urmă cu trei luni, la filmările pentru Revelion. "Bătălia asta n-o câştigă nimeni. Sunt cam scurte vieţile oamenilor care se consumă pe scenă", a declarat ea.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată. Artista suferea de o boală incurabilă.

Născută pe 20 septembrie 1957, Ileana Ciuculete a fost interpretă de muzică populară, înregistrând peste 400 de melodii proprii, cu peste 24 de albume.

A fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, sub bagheta dirijorului Dumitru Botezatu, potrivit biografiei publicate pe pagina sa oficială de Facebook.

De-a lungul carierei artistice a mai fost angajată cu titlul de: primă solistă la Ansamblul “Danubius” din Drobeta Turnu-Severin, Ansamblul “Nicolae Bălcescu” din Craiova şi la prestigiosul ansamblu folcloric “Căluşul” din Scorniceşti.

Solistă foarte apreciată de public pentru creaţiile proprii şi stilul specific de a cânta, dinamic şi melodios, a avut o bogată activitate discografică. Are peste 400 melodii proprii, fiind semnatară a 30 discuri.

De-a lungul carierei artistice, a fost premiată în ţară cu trei Discuri de Aur şi un Disc de Platină şi în Serbia cu un Disc de Aur.

În 2005, Ileana Ciuculete a fost premiată cu Discul de Aur pentru vânzarea a 40.000 de exemplare ale albumului ”Ciorbă de curcan”.

În articolul

Dezvăluiri incredibile despre moartea artistei! Colegii, despre Ileana Ciuculete: "Este CUTREMURĂTOR!"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x