Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață. Jojo, copleșită de durere

Publicat pe 26.09.2016 la 08:35 Actualizat pe 26.09.2016 la 08:42

Vestea morții lui Ioan Gyuri Pascu a venit ca o lovitură pentru Jojo! Vedeta a fost colegă ani buni cu îndrăgitul actor, alături de care a făcut echipă în grupul Divertis.

Vestea morții lui Ioan Gyuri Pascu a venit ca o lovitură pentru Jojo! Vedeta a fost colegă ani buni cu îndrăgitul actor, alături de care a făcut echipă în grupul Divertis.

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu a îndurerat-o nespus pe Jojo, care a simțit nevoia să scrie câteva rânduri în memoria acestuia.

"Nu știu câți dintre voi l-ați cunoscut. Gyuri era cu adevărat special, aș putea spune unic chiar. Un amestec exploziv de talent, carismă și inteligență umană și artistică.

V-a bucurat de-a lungul vieții sale pe mulți dintre voi cu umorul lui fantastic mai ales în perioadă anilor săi la Divertis. A făcut film și teatru, a scris și a cântat din toată inimă cu mesaj, boem, așa cum i-a stat lui cel mai bine.

Gyuri era definiția artistului frumos boem. A artistului real, interesat mereu de artă și de ceea ce poate face pentru ea și prin intermediul ei cu chitară, stiloul sau un scenariu în mână. Gyuri a fost un om cu o credința și energie specială și cred că toți cei care l-au cunoscut au simțit asta.

L-am prețuit și a fost primul om cu care am avut primul schimb de replici la prima mea apariție în cadrul grupului Divertis.
Îi datorez multe dintre personajele mele, mult din curajul și îndrăzneală pe care le-am căpătat jucând comedie. M-a încurajat și m-a inspirat frumos și unic de fiecare data.

Mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut împreună, ani în șir pe platourile de filmare și în turnee. Mulțumesc pentru capacitatea ta de ne face să râdem ore în șir, din toată inimă, că niște copii.Eu așa te voi păstra în suflet și în minte dragul meu Ioan Gyuri Păscu... Ca pe un om și artist plin de viață și umor, râzând cu sufletul deschis către viață.

Cerul e mai bogat acum. Condoleanțe familiei și tuturor celor apropiați. Să nu ne uiți niciodată. Noi cu siguranță nu te vom putea uită."

Citește continuarea aici!

În articolul

Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață. Jojo, copleșită de durere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x