La patru luni de la deces, adevăratul motiv al morții lui George Michael a ieșit la iveală: "Există o cauză ..."

Publicat pe 07.03.2017 la 16:34 Actualizat pe 07.03.2017 la 17:29

Corpul starului poate fi acum predat familiei in vederea funeraliilor.

hepta.ro

A murit anul trecut, de Crăciun, însă tocmai acum, a fost făcut public motivul decesului. La aproape patru luni de la tragedie, specialiștii au dat verdictul în cazul morții lui George Michael.

Cântărețul George Michael a murit din cauze naturale, a declarat marți un medic legist britanic, la încheierea unei investigații de lungă durată privind decesul pop starului, informează Reuters.

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, în ziua de Crăciun, în locuința sa din Goring, comitatul Oxfordshire, la vest de Londra. Autopsia inițială a fost neconcludentă și au fost efectuate noi teste. În prezent medicul legist a declarat că nu este nevoie de mai multe cercetări cu privire la moartea cântărețului.

"Deoarece există o cauză naturală confirmată a morții, care a fost cardiomiopatia dilatativă cu miocardită și steatoza hepatică (ficatul gras sau acumularea de grăsime în celulele hepatice, potrivit AFP), ancheta este întreruptă", a precizat într-un comunicat Darren Salter, medicul legist din Oxfordshire.

"Nu vor fi furnizate alte actualizări, iar familia cere presei și publicului să-i respecte intimitatea", a spus Slater. Corpul starului poate fi acum predat familiei în vederea funeraliilor.

Istoricul artistului privind consumul de droguri a dat naștere la speculații din partea prietenilor și a mass-media că acestea i-ar fi putut provoca moartea, scrie DPA.

George Michael, al cărui nume real era Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut dintr-un tată grecocipriot și o mamă britanică, pe 25 iunie 1963, în cartierul East Finchley, din nordul Londrei. A devenit celebru ca membru al duetului ''Wham!'' (înființat în anii '80 împreună cu prietenul său din copilărie Andrew Ridgeley), cunoscut pentru hituri ca "Wake Me Up Before You Go-Go", "Club Tropicana" și "Last Christmas".

Muzicieni din Marea Britanie și din întreaga lume i-au adus un omagiu lui George Michael, care a vândut peste 100 de milioane de albume de-a lungul carierei sale care acoperă aproape patru decenii.

În articolul

La patru luni de la deces, adevăratul motiv al morții lui George Michael a ieșit la iveală: "Există o cauză ..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x