Paula Chirilă, în lacrimi! Artista povesteşte cele mai intense momente alături de Gyuri Pascu: "Se ruga cu mine pentru sănătatea fiicei mele!

Publicat pe 26.09.2016 la 10:34 Actualizat pe 26.09.2016 la 11:18

Durere

Lumea artistică este în stare de şoc, după pierderea actorului şi cântăreţului Ioan Gyuri Pascu. Prezentatoarea emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" nu-şi mai poate veni în fire din cauza morţii colegului ei de breaslă. Actriţa a postat pe Facebook un mesaj cutremurător.

"Sunt în stare de şoc, cu ochii plini de lacrimi şi cu inima zdrobita...nu credeam că am să trăiesc ziua aceea în care o sa plece definitiv... Un suflet fragil şi un spirit mult prea evoluat pentru vremurile pe care le parcurgem...Nu are lumea asta loc pentru câtă dragoste şi cât talent avea Gyuri Pascu... A ars mult prea tare şi mult prea repede...Drum bun, dragule....şi îţi mulţumesc pentru tot ce ai dăruit acestei lumi.............."

Prezentatoarea "Mireasă pentru fiul meu" a ţinut să îi aducă un omagiu celui care i-a fost mai mult decât un coleg, un prieten.

Cu ochii în lacrimi, acesta a declarat! "Era un om evoluat, am primit cu şoc şi cu groaza acestă veste. Îi multumesc Celui de Sus că, mi l-a scos în cale, că mi-a arătat că oamenii pot fi şi altruişti, că poţi sa doreşti şi binele celuilalt, mai mult decat pe al tău. Mereu am crezut că Gyuri este nemuritor. Au fost situaţii în care fiica mea era bolnavă, în spital, iar eu eram la filmări. Gyuri se ruga împreună cu mine pentru sănătatea fiicei mele", a declarat artista.

În articolul

Paula Chirilă, în lacrimi! Artista povesteşte cele mai intense momente alături de Gyuri Pascu: "Se ruga cu mine pentru sănătatea fiicei mele!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x