12 adevaruri incredibile despre cei care insala

Publicat pe 03.10.2012 la 17:50 Actualizat pe 04.10.2012 la 15:18

Cel mai logic motiv pentru care cineva ar insela este pentru ca nu se simte fericit in cuplu. Totusi, un studiu realizat de Universitatea Rutgers arata ca 56% dintre barbatii care insala spun ca au o relatie fericita. Ei se simt bine cu partenera de viata dar totusi "se trezesc" in patul altcuiva. Desi pare incredibil, aceste lucru nu este mai putin adevarat; iata inca 12 adevaruri despre inselat.

1. Majoritatea barbatilor isi iubesc sotiile desi le insala

“Barbatii inseala cand se afla intr-o etapa de tovarasie a relatiei, cand femeile isi fac propriile tabieturi si cuplul intra in rutina. Rutina ii impinge spre o aventura, nu lipsa de iubire”, spune psihologul Andra Bosh.

2. Barbatii de obicei isi tradeaza sotiile sau iubitele cu femei pe care le cunosc mai bine

Expertul in relatii Mary Jo Rapini explica: "Multe femei cred ca cele care accepta o aventura sunt femei usoare. Totusi, aventurile incep de fapt ca prietenii." De fapt, mai mult de 60% dintre aventuri incep la birou, conform Focus on the Family.

3. Barbatii insala pentru a-si salva casniciile

Barbatii isi iubesc sotiile dar nu stiu cum sa repare problemele de cuplu, asa ca se refugiaza in bratele altor femei. Astfel, ei pot avea totul.

4. Se simt oribil dupa ce au cedat tentatiilor

"Daca isi lasa orgoliul la o parte, o sa se simta ca un mizerabil. In fond, tradeaza o persoana la care tine", spune Charles J. Orlando, autorul cartii "The Problem with Women...is Men.

5. Barbatii devin mai dragastosi cu sotiile la inceputul unei aventuri

"Cand un barbat accepta o aventura, devine hiperactiv din punct de vedere sexual", spune Rapini. Nu e de mirare ca va dori apoi sa faca sex mai des cu sotia sa, femeia cu care se simte cel mai confortabil in pat, pentru ca o cunoaste de atata timp.

6. Femeile insala la fel de mult ca si barbatii, iar aventurile lor sunt mai periculoase

Femeile insala la fel de mult ca barbatii, doar ca o fac din motive diferite. Ele insala pentru ca nu mai au parte de atentie si iubire in cuplu.

7. O sotie simte, de cele mai multe ori, cand i se pun coarne

Exista semne concrete ca un barbat insala - este distras, intarzie serile, primeste telefoane de la necunoscuti, raspunde apelurilor cand sotia nu este in camera - dar si unele mai subtile. Oricum ar fi, de cele mai multe ori, femeile stiu cand barbatii le insala.

8. Un cuplu nu isi va rezolva niciodata problemele cat timp sotul este in continuare implicat intr-o relatie clandestina

Barbatul incepe o aventura ca sa se bucure de un flirt fara complicatii. Daca partenera de viata ii ofera exact opusul - rutina, drame si certuri - , inevitabil acesta nu va misca niciun deget pentru a-si salva relatia.

9. Aventurile pot, deseori, sa repare un mariaj

"De multe ori o aventura poate scoate in evidenta valoarea vechii relatii iar barbatul se poate intoarce la iubirea initiala", spune Orlando.

10. Chiar si dupa ce relatia s-a reconsolidat, barbatul poate sa simta lipsa unei aventuri

Energia pe care o avea cand era cu cealalta poate fi unul dintre lucrurile pe care le va simti un barbat cand pune capat aventurii, chiar si dupa ce a decis sa o ia de la inceput cu partenera de viata", explica Orlando.

11. Cel care insala stie ca isi tradeaza familia sau partenera si face un lucru josnic

Totul depinde de perceptia celui care insala. Daca se simte subapreciat acasa, barbatul va risca o aventura doar pentru nevoia de a fi iubit.

12. Femeia nu este de vina cand barbatul insala..

Barbatii nu insala din cauza femeii cu care sunt; nu este vorba despre ceea ce ea este, ci despre ceea ce nu e. Problema este ca partenerii isi dau seama prea tarziu ce lipseste in relatie.

foto: hepta.ro

În articolul

12 adevaruri incredibile despre cei care insala

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x