5 calități pe care bărbații le caută la viitoarele soții

Publicat pe 08.10.2014 la 16:26 Actualizat pe 08.10.2014 la 16:55

Atunci când vine vorba de căsătorie, bărbații își schimbă prioritățile. Cea mai bună femeie din bar nu va fi neapărat partenera lor o viață întreagă. Așadar, ce caută bărbații la o viitoare soție?

Atunci când vine vorba de căsătorie, bărbații își schimbă prioritățile. Cea mai bună femeie din bar nu va fi neapărat partenera lor o viață întreagă. Așadar, ce caută bărbații la o viitoare soție?

1. Drăguță sau elegantă, nu fierbinte

Desigur, atracția fizică joacă un rol foarte important. Înfățișarea e primul lucru pe care îl observi la cineva. Este esențial să arăți bine pentru a-i atrage atenția, dar să nu pari că te-ai străduit prea mult. Un look strident, HOT, de dansatoare exotică îl va atrage inițial, dar va stârni prea multe comentarii negative de la prieteni și prea multe priviri interzise de la trecători.

2. Genială, până la un punct

Un bărbat matur își dorește alături o femeie inteligentă, capabilă să discute subiecte diverse. Daaar - pentru că există un dar - ar fi bine ca femeia să nu-l depășească în intelect. Cu alte cuvinte, bărbații vor femeie deștepte, dar nu mai deștepte ca ei; sau cel puțin femei dispuse să le ceară opinia și să țină cont de ea.

3.Nici virgină, nici dependentă

Odată ce se gândesc la căsătorie, bărbații vor alături de ei o femeie care dorește să experimenteze, dar nu o dominatrix. Majoritatea speră să aibă o viață sexuală interesantă, bună, dar nu scăpată de sub control.

4. Spontană

Aici, bărbații vor pe cineva care să accepte cu același entuziasm aventurile care li se propun. Au nevoie de femei care să aibă aceeași nevoie de adrenalină ca și ei sau dimpotrivă să fie fericite doar cu un film și o cină, dacă ei sunt construiți după acest calapod.

5. Independentă sau nehotărâtă?

Nici una, nici alta. Bărbaților le place să aibă grijă de partenerele lor, să le susțină și să le ajute să-și găsească o direcție în viață. Dar cele care ajung dependente de ei se transformă în proiecte, task-uri nesuferite de care mai apoi vor face totul să scape. Femeile independente, pe de altă parte, pot fi intimidante pentru bărbații obișnuiți să gândească totul în 2.

În articolul

5 calități pe care bărbații le caută la viitoarele soții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x