De ce devii mai sănătoasă cu cât ești mai sexy

Publicat pe 06.04.2014 la 23:04 Actualizat pe 11.06.2014 la 10:36

Nu este obligatoriu să fii sexy în sensul promovat de societate, dar este esențial să te simți așa. Iată de ce această impresie de sine este benefică pentru sănătatea ta:

Hepta

Nu este obligatoriu să fii sexy în sensul promovat de societate, dar este esențial să te simți așa pentru tine. Iată de ce această impresie de sine este benefică pentru sănătatea ta:

1. Încrederea în propriile arme de seducție duce la... sex

De cât timp nu mai ai chef de sex? Probabil de când nu te mai simți tu sexy. Găsește o metodă de fii tu însăți din nou și vei vedea cum libidoul tău va crește semnificativ. O viață sexuală împlinită = o viață sănătoasă!

2. Cu cât te simți mai sexy, cu atât vei fi mai îndrăzneață

Când te simți ca o divă, ai mai mult control în pat. Ești mai tentată să preiei ștafeta, să schimbi pozițiile și să te comporți ca o femeie care știe ce vrea. Mai mult ca sigur, atunci atingi orgasmul mai ușor. Iar orgasmul este cel care duce la scăderea presiunii arteriale, reduce stresul, insomnia, etc.

3. Sistemul imunitar îți va mulțumi

În loc să apelezi la medicamente cum primele simptome ale răcelii se fac resimțite, mai bine îi inviți partenerul la o sesiune fierbinte. Activitatea intensă îți va întări sistemul imunitar.

4. Vei căpăta o strălucire de invidiat
Există o explicație științifică pentru strălucirea de după sex. Potrivit sexologului Dr. Floria G. Bramer, sexul îmbunătățește circulația sangvină, care conduce oxigenul către straturile superioare ale pielii. Efectul este vizibil cu ochiul liber: luminozitate și roșeață în obraji.
5. Dacă te simți sexy, vei dori să fii așa tot timpul
Odată ce ajungi să te simți sexy, nu vei vrea să pierzi acea senzație vreodată. Vei fi mai motivată ca niciodată să mergi la sală și să urmezi o dietă sănătoasă - lucruri care te vor menține sănătoasă.

În articolul

De ce devii mai sănătoasă cu cât ești mai sexy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x