8 lucruri pe care nu am vrea sa le stie vreodata barbatii

Publicat pe 12.04.2013 la 22:10 Actualizat pe 12.04.2013 la 23:13

Sunt unele lucruri pe care am vrea sa le ascundem pentru totdeauna de barbati. Lucruri despre care nu vrem sa vorbim pentru ca dorim sa pastram aparenta perfectiunii. Majoritatea timpului, reusim sa facem asta, mai ales daca nu au crescut cu o femeie in casa (sora mai mare, mama) dar presa si barfele incep sa ne dea de gol. Iata 10 secrete pe care ai vrea ca barbatii sa le trateze ca legende urbane (dar nu sunt):

8. Trebuie sa te epilezi periodic si vei continua sa faci asta multi ani de acum incolo. Desi el te-a vazut intotdeauna dupa ce ai fost la cosmetica, aranjata si epilata, tu stii de fapt ca nu ai putea supravietui fara epilator sau ceara. Femeile au pilozitate in zona inghinala, pe picioare, brate, ca si barbatii, desi mai redusa. Daca el te-ar vedea vreodata asa, ai intra in pamant de rusine.

7. Chiar si atunci cand arati natural, tot porti machiaj. Barbatii se dau in vant dupa frumusetea naturala sau ce cred ei ca inseamna asta - modele cu obraji rozalii, pleoape nude si buze de culoarea capsunii. Nefiind experti in make-up, cum suntem noi, nu realizeaza ca pentru a obtine un astfel de look fetele recurg la concealer, fond de ten, pudra, etc. Asa faci si tu cand vrei sa arati superb, fara sa pari ca te-ai straduit prea mult. Atentie: orice vraja dispare la miezul noptii, chiar atunci cand vei scoate servetelele demachiante.

6. Detalii despre menstruatie. Atunci cand ai o relatie de lunga durata iubitul tau curios va incerca sa afle ce se intampla in perioada acea misterioasa, cand tu refuzi sa faci sex. Nu incerca sa ii dai de inteles subtil, el nu va sesiza ca iti e rusine. Daca te preseaza sa ii dai detalii si refuzi, fii sigura ca se va consulta cu prietenii.

5. Cat de mult iti cade parul. Fetele folosesc o gramada de produse de hairstyling care in timp dauneaza parului si il subtiaza. Nu e de mirare ca, uneori, strangi pumni intregi de fire de par - un lucru deloc sexy, pe care ai vrea sa il tii secret.

4. De cele mai multe ori vrei un meniu mare de la fast-food, dar iti comanzi o salata. Ti s-a intamplat de nenumarate ori sa iti fie foame dar pentru ca erai la dieta (sau ai vrut sa arati ca o doamna) te-ai multumit cu o salata fada. Apoi, i-ai mancat bucata cu bucata toti cartofii prajiti.

3. Avem nevoie de o armata de produse de ingrijire a corpului. Pielea fina pe care el adora sa o sarute nu ti-a fost data de mama natura. Zilnic, folosesti scruburi, creme, unturi de corp si tratamente naturale pentru ca pielea ta sa arate impecabile. Dar ai vrea ca el sa creada asta, orice ar fi.

2. Felul in care te transformi in acea perioada a lunii. Doar tu sii cat de groaznice sunt crampele, schimbarile de dispozitie si nervii pe care ii ai cand esti la menstruatie si vrei sa ramana asa.

1. Daca nu ai spatiul tau in dulapul vostru, o iei razna. Tratezi propria garderoba cu cea mai mare seriozitate si innebunesti cand vezi ca nu ai loc sa iti pui hainele in dulapul vostru sau sa lasi la el cateva piese de schimb. Ca sa nu fii considerata fitoasa, totusi, tii acest lucru pentru tine.

foto: mens-health.com

În articolul

8 lucruri pe care nu am vrea sa le stie vreodata barbatii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x