Ce să nu faci într-o relație nouă

Publicat pe 11.09.2020 la 09:37 Actualizat pe 11.09.2020 la 09:41

Am vorbit până acum de comportamente adecvante în timpul unui date, cum să te îmbraci și ce să spui, dar care sunt lucrurile pe care NU ar trebui să le aducem într-o relație nouă pentru a nu-i provoca un disconfort partenerului nostru, și mai târziu nouă.

Am vorbit până acum de comportamente adecvante în timpul unui date, cum să te îmbraci și ce să spui, dar care sunt lucrurile pe care NU ar trebui să le aducem într-o relație nouă pentru a nu-i provoca un disconfort partenerului nostru, și mai târziu nouă. Există anumite lucruri pe care, indiferent de personalitatea sau temperamentul tău, nu ai vrea să le vezi constant la cel de lângă tine.

Ce să nu faci într-o relație nouă?

Nu face totul de la bun început

E minunat să depui efort și să te implici într-o nouă relație, de fapt, sunt cele mai recomandate și normale lucruri de făcut, dar cu măsură. Înceracă să-ți moderezi dorința de a face toate compromisurile, de a fi mereu acolo pentru orice, de a nu spune niciodată nu doar pentru a nu se supăra celălalt. O relație ideală înseamnă 50-50 din partea fiecăruia, da, vor fi zile în care unul dintre voi va da mai mult sau mai puțin, dar nu face o obișnuiță din a da tu 100% și pentru celălalt. În felul aceasta, pe lângă faptul că-ți vei sufoca partenerul la un momentat, îl și vei obișnui cu faptul că el nu trebuie să mai facă nimic, că totul va funcționa pentru că tu te chinui să nu lipsească nimic.

Nu te îndoi de tine

Suntem oameni, e normal să mai avem scăperi pe aici și pe acolo, dar nu te descredita constant. De ce? Un bărbat puternic nu se va simți atras de o femeie cu o stimă de sine scăzută, pentru că aceasta are nevoie de cineva cu care își poate clădi un viitor și planuri pentru aceasta. Plus că, de foarte multe ori îl obosești și pe celălalt prin văicăreli și îndoieli care nu-ți aduc niciun beneficiu. Lucrează cu tine pentru tine și mai apoi pentru relaționarea cu cei din jurul tău.

Nu îl compara cu fostul sau oricine altcineva

Noi, femeile, urâm să fim comparate cu oricine în această lume, atunci tu de ce o faci? Nu-l face pe omul de lângă tine să se simtă inferior sau nu îndeajuns de bun doar pentru că tu ai un „bagaj’” pe care ar fi trebuit să-l lași în fosta relație. Fiecare persoană persoană este unică și diferită în felul ei, comparațiile pe care le faci între iubitul tău și fostul nu te vor face decât pe tine să te atârni constant de ceva deja trecut, toxic. Partenerul tău nu vrea să audă de ce făcea fostul tău iubit sau cum făcea.

Nu face totul cu partenerul tău

Este complet normal să vă formați obiceiuri și un stil de viață împreună, mai ales dacă vezi relația actuală ca pe una de lungă durată. Însă, oricât de ateșată ai fi de iubitul tău, trebuie să faceți anumite lucruri separat. De ce? În primul rând, pentru că ești o persoană individuală cu prorpia viață, deși încercați să vă creați o viață împreună, învață să nu te pierzi pe tine în procesul ăsta. În al doilea rând, la un moment dat va fi plictisitor și monoton, iesiți și separat cu prietenii voștri, du-te la shopping singură uneori, nu-l obliga pe călalalt să participe doar pentru că aveți o relație.

Nu-ți sufoca partenerul

Bărbații au nevoie de spațiu, și la fel ai și tu. O relație are șuișuri și coborâșuri, în unele zile partenerul tău va avea nevoie de mai mult spațiu decât ai tu nevoie, spațiu în care să se adune pe sine și propriile gânduri. Învață să respecți aceste lucruri și să nu iști discuții și certuri care nu-și au rostul doar pentru că tu ești dependentă de o anumită atenție.

Citește și: Relația de cuplu: Când merită să îi acorzi a doua șansă? Ce faci când te îndrăgostești de cel mai bun prieten?

În articolul

Ce să nu faci într-o relație nouă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x