Cat conteaza gusturile culinare in cuplu

Publicat pe 03.10.2011 la 21:39

Esti vegetariana si cel cu care ai iesit in oras si-a comandat o friptura de porc in sange? Nu suporti fructele de mare, dar iubita ta numai asta gateste? Daca in trecut era valabila expresia "dragostea trece prin stomac", acum mai important este prin stomacul cui, pentru ca noi studii arata ca preferintele culinare fac sau desfac o relatie.

In Statele Unite mai ales, site-uri matrimoniale ca veggiedates.co.uk sunt extrem de populare si sunt un filtru sigur pentru cei care vor sa isi gaseasca perechea ideala, care sa le impartaseasca nu doar acelasi vise si aspiratii, dar si un stil de viata asemanator.

Insa intrebarea este: daca vegetarienii au propriul lor site prin care se asigura ca exclud carnivorii, nu devin lucrurile marunte prea importante in stabilirea unei relatii? Si cat de departe mergem cu selectivitate? Daca in trecut casatoria de convenienta era cel mai firesc lucru, specialistii atrag atentia asupra faptului ca se trece in extrema cealalta si anume crearea unor standarde aproape imposibile de atins si cresterea intolerantei fata de cel care ne-ar deveni pereche.

Oamenii sunt tot mai constienti de faptul ca "pana cand moartea ne va desparti" este o promisiune destul de mare si greu de tinut de-a lungul multor ani de coabitare si devin extrem de precauti atunci cand fac pasul cel mare. Desi exista avantaje pentru cei care au interese comune, exista un sambure de adevar in zicala "opusele se atrag", iar cuplurile care tin cu orice pret sa fie in sincron se pot lovi de o alta problema: competita. Un bun bucatar ar putea face casa buna cu o femeie la fel de talentata in bucatarie, dar pe cat de interesant ar putea fi o perioada, pe atat de obositor s-ar putea dovedi pe termen lung.

Oamenii cauta sa se impresioneze unii pe ceilalti si sa fie admirati de cei pe care ii iubesc, dar si acceptati asa cum sunt, cu pareri diferite. Este pana la urma atat de important daca tu preferi place foie gras si celalalt o tarta fara foc?

Foto: findgirlsinmyarea.com

În articolul

Cat conteaza gusturile culinare in cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi: "Aleg să plece în străinătate!
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x