Ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul bebelusului

Publicat pe 04.08.2010 la 15:44

Daca vrei sa pleci intr-o calatorie mai lunga cu un bebelus atunci trebuie sa ai mare grija de bagajul lui. Fa-l din timp pentru a nu uita ceea ce este strict necesar pentru confortul lui.

Ori de cate ori pleci cu bebelusul de acasa trebuie sa iei cu tine si un bagaj cu tot ce ar putea cel mic sa aiba nevoie. Fie ca este vorba de o plimbare in parc sau o vizita la prieteni, laptele, servetelele umede, scutecele de unica folosinta sunt obligatorii pentru a face fata necesitatilor bebelusului. Dar ce te faci daca vrei sa pleci cu el intr-o calatorie mai lunga? Cum te organizezi si cum faci sa nu uiti ceva din bagajul obligatoriu. Pentru ca daca uiti un lucru al micutului tau de care poate avea nevoie la un moment dat, risti sa-ti strici vacanta.

Ce nu trebuie sa uiti

Trebuie sa incepi pregatirea bagajului bebelusului cu suficient timp inainte astfel incat sa nu intri in panica pentru ca risti sa uiti lucruri indispensabile. Astfel, nu trebuie sa lipseasca suficiente hainute si incaltari (daca deja merge), bavetele, scutece de unica folosinta, servetele umede, biberoane sterilizate, lapte praf, apa plata, mancarea bebelusului, castronelul si lingurita, pungi de plastic in care sa arunci resturile, cremele, suzeta (daca o foloseste), un termometru, medicamente pentru raceala, mici jucarioare cu care sa-si ocupe timpul.


In functie de fiecare copil, parintii trebuie sa-i adapteze bagajul. Daca este mai mare, atunci sunt necesare mai multe jucarii si sandvisuri. Daca are o sensibilitate anume sau este alergic, nu trebuie uitate remediile necesare. Daca mergeti la mare, sunt obligatorii crema de protectie solara si umbreluta care sa-l apere de razele ultraviolete.

Asculta intotdeauna si sfaturile altor parinti, pentru ca si ele iti pot fi de folos. Invata din experientele altora care au trecut prin situatii mai mult sau mai putin placute. Chiar daca bagajul bebelusului va fi unul voluminos, e mai bine sa ai cu tine lucruri pe care sa nu le folosesti decat sa ai nevoie de ele si sa nu le poti gasi. Se poate intampla mai ales daca mergeti in locuri mai retrase (de exemplu, o cabana la munte) unde nu gasiti la tot pasul magazine cu produse pentru copii.

Pleci intr-o calatorie cu avionul?

O situatie speciala este aceea in care alegeti sa plecati cu avionul. Pentru ca din ce in ce mai multi parinti se incumeta sa plece cu bebelusul intr-o calatorie cu avionul. Daca alegi o astfel de solutie, atunci trebuie sa ai in vedere ca nu poti lua intregul bagaj in avion. De aceea, in functie de durata zborului, trebuie sa te asiguri ca ai tot ce e necesar in bagajul de mana. Asadar, trebuie sa faci doua bagaje si sa separi lucrurile de care vei avea nevoie in avion de cele care iti vor fi folositoare dupa ce ajungeti la destinatie.

Citeste si Revista Felicia

sursa foto: clothdiapermalaysia.com

În articolul

Ce nu trebuie sa lipseasca din bagajul bebelusului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x