Cea mai buna pozitie sexuala pentru zodia lui

Publicat pe 28.01.2013 la 22:54 Actualizat pe 28.01.2013 la 23:23

Zodia spune multe despre caracterul lui si, in consecinta, despre preferintele sale in pat. Vrei sa ai o noapte de neuitat? Atunci incearca pozitia de sex care i se potriveste in functie de ziua in care s-a nascut.

Daca e berbec…

…probabil este agresiv in pat si rapid. Propune-i pozitia asta: el sta in fund in pat, cu picioarele intinse la orizontala. Tu intoarce-te cu spatele si asaza-te pe el, in timp ce intinzi picioarele in spatele lui. Relaxeaza-ti corpul ca in imagine:

Daca e taur…

… ii place sa faca sex lent si sa savureze fiecare moment. Nu te hazarda; ramai la pozitia misionarului. Asa, el are control asupra ta dar poate fi si dragastos, totodata.

Daca e gemeni…

… se pricepe de minune sa iti ofere un orgasm rapid. Lasa-te “prinsa” la perete si faceti sex din picioare, fata in fata.

Daca e rac…

… e indecis – azi poate fi dominator, maine poate fi tandru si rabdator. Nu ii da ocazia sa se razgandeasca; preia tu controlul in pat, stabilind ritmul cand esti deasupra lui.

Daca e leu…

… e foarte romantic si vrea sa te faca sa te simti ca in Paradis. Asteapta-te la cearceafuri din satin si lumanari parfumate. Incearca “lingurita”; asa el poate sa iti arate partea lui dulce si romantica.

Daca e fecioara…

… e un tip generos, care vrea sa ofere placere. Asteapta-l cu bratele (si picioarele) deschise.

Daca e balanta…

… ar putea fi priceput cam la orice. Provoaca-l! Sari in bratele lui, cu picioarele incolacite in jurul taliei sale si lasa-te dusa de val.

Daca e scorpion…

… va vrea sa rezolve “problema” cum face intr-o situatie sociala: direct, fara ocolisuri. Incepe in pozitia “doggy style” (cainelui), apoi intoarce-te pe genunchi si continua de aici.

Daca e sagetator…

… ai gasit un barbat spontan care vrea sa fie surprins cu o partida de sex. Te excita sexul in public? Trage-l spre fereastra – tu vei fi lipita de geam iar el te va penetra de la spate, ridicandu-ti usor un picior, pentru o senzatie mai puternica.

Daca e capricorn…

… ar putea sa te invite la o partida sado-maso. E prea mult pentru tine? Incearca pentru inceput pozitia cainelui, dar mult mai inclinata, sprijinind capul pe o perna. El adora sa fie in control si asa ii dai acces usor si adanc.

Daca e varsator…

… va incerca tot felul de accesorii. Vrei sa iei initiativa? Adu vibratorul in joc si obtine placere dubla, stimuland clitorisul. Scena il va innebuni si pe el.

Daca e pesti…

… stie sa citeasca limbajul corpului si te va aduce la orgasm, ghicindu-ti fiecare dorinta. E enervant ca te cunoaste atat de bine? Atunci surprinde-l fiind altcineva timp de o noapte. Incercati jocuri de rol si nu vei regreta.

În articolul

Cea mai buna pozitie sexuala pentru zodia lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x