Cel mai ciudat ritual de nunta: inelul de logodna pentru barbati

Publicat pe 17.10.2012 la 14:44 Actualizat pe 18.10.2012 la 10:54

Inele de logodna pentru barbati, caini pe post de animale de "onoare", cereri in casatorie virale, toate acestea sunt cele mai ciudate trenduri de nunta. Cuplurile nu stiu ce sa mai faca ca sa transforme ceremonia nuptiala intr-o scena de neuitat.

Directorul site-ului theknot.com a facut topul celor sapte trenduri extreme pentru nunta.

1. Inelele de logodna pentru barbati. Mirii au inceput sa fie pretentiosi si sa ceara o dovada a iubirii viitoarelor mirese inainte de a face marele pas. Deci nu este vorba de logodne intre persoane de acelasi sex ci intre o femeie si un barbat. Domnii vor sa poarte si ei inel inainte de casatorie. Cum femeile au inceput sa ceara barbatii in casatorie din ce in ce mai des, acest lucru a devenit rapid un trend de nunta.

2. Caini la ceremonie, pe post de animale de "onoare". Cainii de talie mica in special ocupa un loc important in schema nuptiala. Imbracati in costumase elegante, lor li se delega sarcina importanta de a purta verighetele pentru cuplu.

3. Cereri in casatorie publice, care devin imediat virale. Barbatii au devenit extrem de creativi cand vine vorba de cererile in casatorie. Majoritatea se gandesc la ceva atat de nebunesc, ca merita filmat si apoi pus pe Youtube. Astfel, cei doi isi prind cele 15 minute de faima si... milioane de vizualizari!

Vezi o cerere de casatorie la inaltime, care iti da fiori!

4. Nunti tematice. Miresele nu mai aleg doar paleta cromatica cand vine vorba de decorul pentru ziua cea mare ci si tema in jurul careia se va desfasura evenimentul. Unele aleg sa fie un personaj Disney, altele prefera stilul Halloween sau Bal Mascat, unde toti, inclusiv invitatii, trebuie sa se costumeze in ceva neasteptat.

5. Nunti-surpriza. Surpriza nu o au mirii, ci invitatii. Acestia sunt chemati intr-un anumit loc fara sa li se dea prea multe detalii pentru ca apoi sa se trezeasca ca sunt martorii unei ceremonii nuptiale. Asa a procedat Mark Zuckerberg; el si-a invitat prietenii la un barbecue numai pentru ca musafirii sa realizeze ca sunt invitati la nunta sa.

6. Entertainment pentru invitati. Inaintea dansului miresei sau chiar a ceremoniei propriu-zise, musafirii sunt luati prin surprindere de fachiri, dansatori profesionisti, somelieri care se perinda nonsalant printre ei. Altii chiar instaleaza o cabina foto unde invitatii se pot distra in timp ce fac instantanee.

7. Delicii homemade, pe langa traditionalul tort. Multe cupluri servesc pe langa traditionalul tort delicii facute parca de mama acasa: placinte, prajituri pufoase si briose personalizate pentru fiecare invitat.

foto: reallyrich.com, theknot.com, saidaonline.com, polkadotbride.com,

În articolul

Cel mai ciudat ritual de nunta: inelul de logodna pentru barbati

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x