Cele mai ciudate locuri din lume unde cuplurile si-au spus "DA" in 2012

Publicat pe 17.12.2012 la 16:55 Actualizat pe 17.12.2012 la 21:52

foto: Las Vegas Wedding Wagon

In 2012, indragostitii si-au aratat dragostea in cele mai ciudate moduri. Multi s-au casatorit in locuri la care nici nu ne-am fi gandit. Dar ce nu face dragostea din om...

1. In 22 de locuri diferite

Lisa Gant si Alex Pelling au vrut sa fie impreuna ca sot si sotie, dar mai mult de atat, au vrut sa sarbatoreasca acest fapt cat mai des posibil. S-au pus de acord: vor face 30 de nunti intr-un an in diferite locuri din lume. In luna august, cei doi aveau un istoric de 22 nunti in 13 tari.

2. La 900 m inaltime

Au vrut o locatie speciala pentru nunta lor si intima, iar varful unei stanci a parut locul perfect. Bob and Antonie Ewing s-au casatorit pe varful sudic al Seneca Rock din Virginia de Vest. Alaturi de ei au urcat mama miresei, a carei veche rochie de mireasa o purta acum fiica, fratele mirelui care a si oficiat legatura, doi prieteni care au facut poze si un ghid al scolii de alpinism.

3. Pe jet-pack-uri

Amanda Volf, organizatoare de nunti, stia toate trucurile unei ceremonii. De aceea, a vrut sa iasa din tipare pentru propria ei nunta. Ea si logodnicul ei au mers pe jet-pack-uri si nu cu limuzina la petrecerea de nunta.

4. La o conventie Star Trek

Nu erau doar fani Star Trek, ci traiau ca in acea lume. De aceea, Josie Sockertopp si Sonie Gustavsonn au decis sa isi uneasca destinele intr-o ceremonie klingoniana la o conventie SF.

5. Intr-un azil de nebuni

Dupa 25 de ani de casnicie, Alesia si Rob Conover au decis sa isi reinnoiasca juramintele intr-un azil de nebuni abandonat, Illinois Asylum for the Incurable Insane. "Ne-au spus acum 25 de ani ca suntem nebuni si uite ca am ajuns aici", zice Alesia.

6. Intr-un cimitir

Nunta ar trebui sa fie prilej de bucurie, dar un cuplu a decis sa isi aduca aminte de cei decedati exact atunci. Diane Waller si Randy Kjarland s-au casatorit in fata mormintelor parintilor lor, pentru a le aduce un omagiu.

7. La o benzinarie

Doi tineri s-au casatorit la benzinaria detinuta de mire, pentru a reduce costurile. Petrecerea a tinut toata noaptea, pe muzica greceasca, in rasete si hohote, "felul in care grecii trec peste criza", a spus mirele.

8. Intr-un supermarket

Eva James si Daryl Pittman si-au unit destinele in acelasi loc in care s-au cunoscut prima oara, pe culoarul cu vopsele dintr-un supermarket.

9. Pe Twitter

Doi tineri ahtiati dupa Social Media si-au spus "DA" pe Twitter, desi camera era plina de invitati. Intreaga ceremonie s-a desfasurat digital.

10. Intr-o dubita matrimoniala din Las Vegas

Au vrut sa se casatoreasca in regim expres, asa ca, pentru nici 100 dolari, doi tineri au urcat in dubita matrimoniala de unde au iesit, 15 minute mai tarziu, sot si sotie.

În articolul

Cele mai ciudate locuri din lume unde cuplurile si-au spus "DA" in 2012

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x