Cum sa eviti stresul in pregatirea nuntii

Publicat pe 11.03.2011 la 20:28

Desi in ziua nuntii mireasa este in centrul atentiei, nu inseamna ca trebuie sa le faci celor din jurul tau viata imposibila cu cerintele tale. Este important sa nu uiti adevarata semnificatie a acestei zile si ce trebuie sa reprezinte ea pentru voi, ca si cuplu. Nunta este o sarbatoare a iubirii si a legamantului pe care il face, de aceea incearca sa nu o strici gandindu-te numai la tine.

1. Incearca sa iti pastrezi calmul

Lumea nu se va opri in loc datorita inelului frumos pe care il porti acum pe deget. In timp ce tu alegi fete de masa, meniuri si flori, restul lumii isi traieste viata la fel ca inainte. Nu trebuie sa te miri ca nu toti sunt la fel de emotionati ca tine sau ca nu au timp sa te ajute cu orice fleac ii rogi. Si daca cei pe care i-ai angajat sa te ajute mai gresesc, incearca sa nu uiti motivul pentru care i-ai angajat: esti fericita si indragostita. Adica este momentul sa nu lasi orice lucru sa te darame, ci sa te simti bine.

2. Spune "te rog" si "multumesc"

Perioada de dinaintea nuntii poate fi foarte stresanta si poti ajunge usor sa fii ceva mai irascibila decat de obicei si sa tratezi persoanele apropiate din jurul tau ca pe niste valeti care ar trebui sa se dea peste cap pentru tine. Oricate ai avea pe cap, nu uita sa fii politicoasa cu cei care te ajuta, fie ca o fac pentru ca iti sunt prieteni, fie pentru ca ii platesti pentru asta. Nu vrei ca toti sa tina minte cat de obositoare erai si cum le-ai facut viata un iad pentru ca rochia ta nu era perfecta si a trebuit sa o modifici de cinci ori.

Nu te aglomera cu foarte multe detalii: ramai realista si gandeste-te daca intr-adevar iti doresti anumite lucruri sau doar ai ramas cu aceasta impresie citind reviste dedicate mireselor. Daca ar trebui sa iei in considerare tot ce ti se propune, un an intreg nu ar fi de ajuns pentru toate ideile posibile ce pot fi puse in practica la o nunta. Limiteaza-te la ce este pe gustul vostru si mentine-ti asteptarile la cote normale.

3. Cere ajutorul, dar nu te impune

Una dintre cele mai mari greseli pe care o poti face este sa delegi pur si simplu sarcini, asteptandu-te ca cei din jurul tau sa le duca la bun sfarsit pentru tine, ca si cum nu ar avea ei insisi propria lor viata, un job, o familie si poate probleme.

Oricat de bine te-ai intelege cu cineva, exista niste limite pe care este bine sa nu le depasesti. Nimeni nu este obligat sau iti este dator cu ceva doar pentru ca iti este amic sau ruda. Daca cineva se ofera sau simti ca te-ar putea ajuta cu mai multe lucruri, atunci considera-te norocoasa si arata ca apreciezi acest lucru.

Citeste si a1.ro!

Foto: aaa-fashion.com

În articolul

Cum sa eviti stresul in pregatirea nuntii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x