Cum să fii mult mai atrăgătoare: trucuri simple ce funcționează garantat

Publicat pe 18.03.2014 la 12:00 Actualizat pe 18.03.2014 la 13:55

Dacă vrei să atragi toate privirile și să îl găsești pe Mr. Perfect mai repede sau vrei să reaprinzi pasiunea dintre tine și partenerul pe care îl ai deja, există câteva trucuri simple care funționează de fiecare dată, indiferent de bărbat

Dacă vrei să atragi toate privirile și să îl găsești pe Mr. Perfect mai repede sau vrei să reaprinzi pasiunea dintre tine și partenerul pe care îl ai deja, există câteva trucuri simple care funționează de fiecare dată, indiferent de bărbat:

Poartă roșu

Da, e chiar atât de simplu. Puțin purpuriu ajută la creșterea dorinței. Conform unui studiu, în jur de 56 la sută dintre bărbați sunt mai predispuși să abordeze o femeie îmbrăcată în roșu decât una îmbrăcată în alb de exemplu. Acest lucru se datorează faptului că bărbații răspund instinctiv stimulilor de culoare roșie. De mii de ani roșul este folosit la pictarea corpului (buze, obraji) pentru a imita roșeața și emoția care ne cuprind atunci când suntem atrași de cineva. Poartă o rochie roșie și lasă instinctele să preia controlul.

Evită însă roșul pe buze

Dacă o rochie roșie îl va scoate din minți, același lucru nu este neapărat valabil și în cazul rujului de buze. Studiile au arătat că de fapt nuanțele preferate ale bărbaților sunt cele neutre sau de roz pal în ceea ce privește buzele femeile. De aceea evită culorile stridente și machiajul prea extravagant și optează pentru ceva mai natural.. Femeile cu tenul deschis la culoare arată cel mai bine cu un machiaj în nuanțe suave de roz. Cele cu tenul ușor măsliniu pot opta pentru roz cu bază pământie. Iar femeile cu tenul măsliniu trebuie să aleagă nuanțele de roz vișiniu.

Părul trebuie să strălucească

Dacă vrei să arăți ca unul dintre îngerașii de la Victoria’s Secret, ți-ai ales un țel destul de greu de atins pentru că modelele binecunoscutului brand de lenjerie intimă sunt de-a dreptul superbe. Poți copia însă anumite lucruri pe care le fac frumoasele lumii pentru a te pune mai mult în valoare. Unul dintre trucurile folosite de celebrele modele pentru a avea un păr strălucitor este destul de simplu, dar de efect: mai întâi aplică balsam de păr și apoi șamponează părul.

Pentru ca părul să fie plin de volum și lucios, el trebuie să fie lipsit de impurități, dar și foarte bine hidratat.

Alege parfumul potrivit

Parfumurile florale, cu note de vanilie și pojarniță, iasomie sau portocale. Și parfumurile cu note de condimente sunt considerate foarte atrăgatoare. Cele cu cardamon, scorțișoară si ghimbir sunt de-a dreptul seducătoare.

Foto: hepta.ro


În articolul

Cum să fii mult mai atrăgătoare: trucuri simple ce funcționează garantat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x