Facebook îți ușurează flirtul: cine e interesat de tine poate afla dacă ești liber sau într-o relație

Publicat pe 20.05.2014 la 11:28 Actualizat pe 20.05.2014 la 11:38

Daca va atrage cineva de pe Facebook care nu are specificat ca este intr-o relatie, acum aveti posibilitatea de a intreba direct, facand mai simplu sau de-a dreptul ciudata marea intrebare: esti disponibil sau nu?


Daca va atrage cineva de pe Facebook, care nu are specificat ca este intr-o relatie, acum aveti posibilitatea de a intreba direct, facand mai simplu sau de-a dreptul ciudata marea intrebare: esti disponibil sau nu?

Facebook introduce un nou buton "ask/intreaba", ce iti permite cu un simplu click sa afli cum sta cu viata amoroasa. Acest buton nu este vizibil pe pagina personala, dar oricine iti verifica profilul il poate vedea, asa cum si tu poti vedea pe paginile prietenilor de care esti interesat.

Apasand pe butonul "ask/intreaba" poti trimite un mesaj legat de starea lui civila (cum ar fi "vrei sa bem o cafea candva"), ca si o cerere de a-si afisa statusul de: singur, logodit, casatorit sau in relatie nelegalizata cu cineva.

Cel caruia ii adresezi intrebarea primeste o cerere de a afisa starea civila, si prin acceptare, va face vizibila aceasta informatie doar pentru cel care a intrebat. Asta inseamna ca starea civila poate ramane privata pentru toti ceilalti, cu exceptia celor interesati.

Exista si posibilitatea de a activa aceasta informatie pentru toti prietenii din lista, dar e de presupus ca daca ai fi vrut deja ea ar fi fost publica, si Facebook respecta acest lucru.

Acest simplu buton este de fapt modalitatea Facebook de a face parte din site-urile de intalniri, succesul acestui tip de site-uri crescand de la o zi la alta. Este de mirare ca nu a fost introdus mai demult.

Statusul relatiei utilizatorilor poate fi folosit, de asemene,a de companiile care isi fac publicitate prin Facebook. Astfel de informatii personale pot fi trimise de utilizatorul Facebook numai unei companii ce face un studiu de piata pentru o campanie, ramanand in acelasi timp o informatie privata.

În articolul

Facebook îți ușurează flirtul: cine e interesat de tine poate afla dacă ești liber sau într-o relație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se „scaldă” în lux la 20 de ani
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x