Jumătate de secol fără sex: A rămas virgină până la 51 de ani, deși a avut DOI soți!

Publicat pe 22.05.2014 la 14:56 Actualizat pe 22.05.2014 la 15:56

O englezoaică a trăit pe propria piele drama lui Andy Stitzer, personajul principal din filmul „Virgin la 40 de ani”. Femeia a trecut prin două căsnicii și a ajuns la venerabila vârstă de 51 de ani fără să fi făcut vreodată... SEX!

Hepta

O englezoaică a trăit pe propria piele drama lui Andy Stitzer, personajul principal din filmul „Virgin la 40 de ani”. Femeia a trecut prin două căsnicii și a ajuns la venerabila vârstă de 51 de ani fără să fi făcut vreodată... SEX!

Vă vine să credeți sau nu, Maria-Louise a așteptat jumătate de secol pentru a afla ce este iubirea pasională. La 18 ani, s-a căsătorit pentru prima dată cu un catolic convins că sexul este doar o formă de a avea copii și nimic mai mult. John era cu 12 ani mai în vârstă decât ea și omul în care își pusese toată încrederea. Luna de miere a fost mai degrabă o lună de prietenie, soțul ei refuzând să o atingă, pentru că era în perioada menstruației. Acasă, lucrurile au continuat: „Într-un final mi-a zis că sexul era doar pentru procreere. Pentru că nu eram pregătită să am copii, am acceptat să așteptăm”, povestește ea pentru Daily Mail.

Când au decis să vorbească cu un medic despre contracepție, John a leșinat. „Cred că avea o repulsie groaznică față de ideea de sex”, este de părere Maria. După câțiva ani, l-a cunoscut pe Carol, un bărbat sofisticat, cu 22 de ani mai mare decât ea, însurat și cu două fetițe. Era genul de bărbat pe care îl admirase toată viața.

După un an de întâlniri clandestine, înțesate doar cu săruturi, Carol și-a părăsit familia pentru ea. Acum trăiau împreună, dar nimic nu se schimbase. El îi spunea că abandonase totul pentru ea și vina îl consuma. Nu putea să facă dragoste cu ea!

La vârsta de 60 de ani, când ea avea 38 de ani, Carol s-a îmbolnăvit grav. În spital, i-a cerut să-i devină soție. Zi și făcut! Maria spera ca după căsătorie, situația lor să se schimbe. El nu mai avea o afacere, iar ea era dispusă să renunțe la job pentru o viață liniștită în Franța. Aici, cei doi au avut o a doua lună de miere - fericită, liniștită și... lipsită de sex! El evita să facă dragoste cu ea, „viața devenise un șir de reproșuri. În 2005, a suferit un atac de cord și Tim, doctorul lui, a intrat în viața noastră. Era cu trei ani mai mic ca mine, divorțat. În 2008, Carol m-a părăsit ca să fie cu fiicele sale”, povestește femeia.

Atunci, a îndrăznit să-l invite pe Tim la masă. A fost atracție la prima vedere: „aveam 51 de ani, dar eram emoționată ca o adolescentă”. După un sărut pasional, Tim a aflat adevărul Șocat, a cerut explicații - fusese căsătorită. De două ori!

După ce Maria i-a spus tot adevărul, femeia a trăit prima ei noapte de dragoste. În următorii cinci ani, englezoaica și-a luat revanșa pentru anii de abstinență.

În articolul

Jumătate de secol fără sex: A rămas virgină până la 51 de ani, deși a avut DOI soți!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x