"Parintele" Facebook s-a casatorit intr-o ceremonie inspirata de serialul "Game of Thrones"

Publicat pe 04.06.2013 la 11:38 Actualizat pe 04.06.2013 la 12:33

Alexandra Lenas si Sean Parker in 2011

Parintele Facebook, primul presedinte al retelei sociale de succes, s-a casatorit recent cu aleasa inimii lui intr-o ceremonie demna de un magnat indragostit de povesti epice si fictiune. Sean Parker si Alexandra Lenas si-au unit destinele intr-o nunta inspirata de celebrul serial "Game of Thrones".

Nici mai mult, nici mai putin de 300 de rude si prieteni au participat sambata la ceremonie, desfasurata intr-un decor magic din Big Sur, California, la Ventana Inn. Nunta, estimata la 9 milioane de dolari, a fost personalizata pentru cuplu in intregime: au fost construite poduri, ruine, cascade si iazuri artificiale si o poarta de piatra la intrarea invitatilor in valoare de 600.000 dolari! Podeaua amenajata pentru dansul mirilor a mai costat 350.000 dolari iar aranjamentele florale, aproximativ un milion de dolari.

Mirii nu si-au neglijat nici costumele, care au trebuit sa fie in conformitate cu tematica aleasa: mireasa, Alexandra Lenas, 24 de ani, a purtat o creatie Elie Saab, in timp ce mirele, 33 de ani, si invitatii au purtat costume de inspiratie victoriana, create de Ngila Dickson, designer premiat cu Oscar pentru vestimentatia din domeniul cinematografiei.

Alexandra si Sean Parker s-au logodit acum doi ani, dupa o relatie de 6 luni. De curand, Alexandra Parker a devenit mamica, cuplul hotarandu-se sa-si uneasca vietile formal pentru a deveni o familie in mod oficial.

Sean Parker are o avere estimata la 2 miliarde de dolari, conform Forbes. In 2004, el a devenit primul presedinte Facebook pentru ca un an mai tarziu sa paraseasca compania si sa devina manager si partener la firma de investitii Founders Fund. Povestea ascensiunii sale in afaceri a aparut si in "The Social Network"/ "Reteaua de socializare", acolo unde Justin Timberlake i-a dat viata personajului sau, un barbat afemeiat si un petrecaret fara seaman.

foto: Mark Seliger, hepta.ro, facebook.com/alexandra.lenas

În articolul

"Parintele" Facebook s-a casatorit intr-o ceremonie inspirata de serialul "Game of Thrones"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Investiţie uriaşă în România. Afacerea de 88 de milioane de euro realizată de o firmă de Cehia, în Constanţa
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x