Reluarea relației cu fostul - în topul greșelilor pe care femeile le fac de Sărbători

Publicat pe 29.12.2013 la 20:56 Actualizat pe 29.12.2013 la 21:35

Ultima zi din an se apropie cu pași repezi îndemnând la renunțarea la trecut și la intrarea într-o perioadă nouă, plină de planuri și optimism. Așa să fie însă? Nu de puține ori, la cumpăna dintre ani ne surprindem nostalgici, triști, ni se renasc dorințe vechi sau intrăm în panică gândindu-ne la ce ne lipsește și ne aruncăm în situații și relații greșite. Că acest lucru li se întâmplă multora este un fapt dovedit și există chiar și un top al celor mai frecvente greșeli pe care le fac mai ales femeile la final de an.

O împăcare cu fostul

Femeile tind să se împace cu un fost iubit în perioada sărbătorilor, iar acest lucru este dovedit prin studii. Ceva legat de ideea unui nou început creează o nevoie puternică de conectare. De aceea femeile pot fi tentate să privească în urmă la o fostă relație și să își spună “De ce nu? Hai să mai încercăm o dată”. Trebuie să nu uiți însă că despărțirea s-a întâmplat cu un motiv și că ce nu a funcționat atunci nu se va repara ca prin minune.

Poveste de amor cu un coleg de muncă

Petreceri peste petreceri la firma unde lucrezi, cadouri de Crăciun, pupici sub vâsc și o atmosferă mai altfel ca de obicei te pot face să vezi în colegul de muncă un potențial partener. A petrece mai mult timp cu el și-a te distra un pic sună bine, dar poate crea o situație neplăcută la locul de muncă imediat ce idila se stinge.

Urmărirea potențialului iubit pe Facebook

Ai câteva zile libere, ceea ce înseamnă că ai și ceva mai mult timp la dispoziție pentru a sta pe Facebook și a-l urmări pe cel cu care ai ieșit la două întâlniri. Ți s-au aprins un pic călcâiele după el și ai vrea să știi tot ce face și cu cine, dar problema este că încă nu vă cunoașteți foarte bine. Și cum este perioada petrecerilor, este posibil să-l vezi într-o fotografie, îmbrățișat cu o altă femeie. Înainte de a face o scenă de gelozie, fă un pas înapoi și așteaptă să vă vedeți. Site-ul de socializare îți poate spune destul de multe lucruri despre cineva pe care abia începi să îl cunoști, dar te și poate induce în eroare.

Declarații de dragoste și presiunea căsătoriei

Finalul de an este un moment bun pentru a analiza în ce punct este relația ta și unde duce. Nimic greșit până aici. Problema apare atunci când totul se transformă într-o criză existențială și simți că ai vrea să schimbi foarte multe într-un timp scurt și începi să bați apropouri sau să pui presiune asupra lui să te ceară de soție. Este adevărat că în momentul când vei da ochii cu mătușile și bunicii curioși, este foarte probabil că te vor întreba dacă ai pe cineva, când te măriți și când faci copii. Dar nu lăsa ca acest lucru să te transforme într-o persoană cu care iubitul tău n-ar mai vrea să aibă de a face.

Foto: hepta.ro

În articolul

Reluarea relației cu fostul - în topul greșelilor pe care femeile le fac de Sărbători

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x