S-au culcat cu 35.000 de femei și au avut peste 50 de copii! EI sunt cei mai mari afemeiați din lume!

Publicat pe 09.08.2014 la 12:52 Actualizat pe 09.08.2014 la 13:37

Nu sunt bărbați mai infideli ca ei! Au pus coarne de nenumărate ori și și-au petrecut zilele cu câte două - trei femei diferite. Când nu au cucerit prin șarm, au făcut-o prin violență:

Warren Beatty

Nu sunt bărbați mai infideli ca ei! Au pus coarne de nenumărate ori și și-au petrecut zilele cu câte două - trei femei diferite. Când nu au cucerit prin șarm, au făcut-o prin violență:

1. Fidel Castro și 35.000 de amante

S-a spus că dictatorul a avut peste 30.000 de femei. Potrivit unui apropiat, Castro avea minim două femei pe zi, una la prânz, alta la cină și uneori chiar comanda a treia pentru mic dejun. Când Ann Louise Bardach l-a întrebat câți copii crede că are pentru un articol în Vanity Fair (1993) el a răspuns „aproape un trib”.

2. Un jucător de baschet și 20.000 de cuceriri

Se spune că WIlt Chamberlain a avut 20.000 de femei. Un prieten a confirmat zvonurile spunând că, pe parcursul unei vizite de 10 zile la el acasă, a văzut 23 de femei diferite ieșind din dormitorul lui. Înainte să moară, la 62 de ani, acesta regreta viața sa sexuală, sfătuind bărbații să urmărească o singură femeie.

3. Tatăl a 57 de copii

Înainte ca Screamin' Jay Hawkins, cântărețul de blues, să moară în 2000, i-a spus celui care i-a scris biografia că în timpul vieții a devenit tatăl a 57 de copii! După moartea sa, oamenii au început să-i caute și, în mod neașteptat, 33 dintre ei au fost confirmați.

4. Basistul de la Kiss și cele 5000 de femei

Gene Simmons, basistul trupei rock Kiss, spune că a făcut sex cu 5000 de femei și are dovezile acasă. Pe toate le-a pozat din momentul în care intrau în dormitor. De cîâiva ani buni s-a cumințit, iar în 2011 s-a căsătorit cu iubirea sa de 28 de ani.

5. Warren Beatty, norocosul de la Hollywood

Un superstar în domeniul său, Warren Beatty ar fi cucerit aproape 13.000 de femei! Ce-i drept, actorul a fost cuplat cu unele dintre cele mai sexy vedete - Natalie Wood, Brigitte Bardot, Jane Fonda, Joan Collins, Faye Dunaway, Julie Christie și Madonna înainte să se însoare cu Annete Bening.

6. 1 din 200 de oameni sunt copiii lui

Genghis Khan, conducătorul mongol, a fost atât de prolific, încât în jur de 16 milioane de bărbați plus alte sute de femei sunt descendenții lui direcți. Imperiul lui Khan se întindea de la Marea Caspică la Pacific. Toți cei care i s-au opus în ocuparea teritoriului au fost omorâți iar femeile lor luate ca amante.

7. Lordul Byron

În 36 de ani de viață, Byron a scris mii de poeme, a făcut box și scrimă, a călătorit și a făcut sex cu sute de femei și bărbați. Alcoolic și depresiv, se pare că doar într-un an acest bărbat a cucerit 250 de femei!

8. Jack Nicholson și peste 2000 de amante

Șarmul lui Nicholson i-a câștigat o faimă de afemeiat la Hollywood. Se pare că a făcut sex cu mai mult de 2000 de femei,printre care și Anjelica Huston, Lara Flynn Boyle, Joni Mitchell, Melanie Griffith și Meryl Streep. Dar nu vrea să fie numit „o legendă a sexului”

În articolul

S-au culcat cu 35.000 de femei și au avut peste 50 de copii! EI sunt cei mai mari afemeiați din lume!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x