Si-a adus pe lume copilul cu un mp3 player

Publicat pe 14.10.2013 la 12:35 Actualizat pe 14.10.2013 la 12:58

Uneori, barbatul trebuie sa ia taurul de coarne. Cu acest gand in minte, un american a indraznit sa isi aduca copilul pe lume, in masina,avand doar un mp3 player la indemana

Un cuplu din Missouri si-au adus singuri pe lume bebelusul. Mamica incepuse ziua fara emotii, convinsa ca suita de contractii era doar o alarma falsa. Pana la lasarea serii, insa, acestea s-au intetit iar femeia a inteles ca trebuie sa se pregatesca de internare si de nasterea micutului lor. "Nu am vrut totusi sa plecam spre spital pana ce apa nu se rupe, asa ca asteptam cu nervii intinsi", a spus eroul zilei, sotul sau Heith, pentru Yahoo Shine.

Dupa ce s-a rupt si ultimul sigiliu, acestia s-au urcat in masina, decisi sa ajunga in timp la spital. Numai ca la cateva sute de metri de clinica, mamica a anuntat ca nu mai e timp de asteptat: "Linda a inceput sa impinga, asa ca am tras masina pe dreapta si am alergat spre ea. Era in dureri - nu aveam timp sa intru in panica sau sa sun la 911". Capul nou-nascutului incepea sa se vada, asa ca Heith si-a rupt camasa si a stat la "panda", sa prinda copilul.

"L-am invelit in tricoul meu si i l-am aratat sotiei", isi aduce aminte el. Apoi, barbatul a sunat la urgente unde operatorul l-a sfatuit sa lege cordonul ombilical cu ce avea la indemana. "Singurul lucru din masina era un mp3 player asa ca am rupt casca si am legat cordonul cu firul ramas. Nu-mi venea sa cred ce foloseam, dar nu aveam altceva la indemana".

Din fericire, ambulanta a sosit cinci minute mai tarziu. Heith isi aminteste cu mandrie ca "medicii erau atat de umiti de modul in care s-a descurcat in acea situatie incat l-au intrebat daca vrea un job la spital".

foto: hepta.ro

În articolul

Si-a adus pe lume copilul cu un mp3 player

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 mai 2024. Săgetătorii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă ajunsă viceprimar în Austria dezvăluie secretele unui oraş sănătos în care trăiesc fericiţi peste 100.000 de oameni
a1.ro
Când își plănuiesc Selly și Smaranda să devină părinți. Vlogger-ul a vorbit deschis despre acest subiect!
HelloTaste.ro
5 rețete cu linte. Cea mai bună sursă de proteine vegetale
Catine
Căpșunată sau lichior de căpșuni. Băutură de casă foarte aromată
useit.ro
Scarlett Johansson a fost „șocată” și „furioasă” după ce ChatGPT ar fi folosit o voce similară cu a ei
as.ro
Florin Răducioiu a spus totul despre iubita cu 10 ani mai tânără. Data la care va avea loc nunta: „Îi place ei această zi!”
MediCOOL
Riscurile consumului excesiv de ceai verde. De ce se recomandă în cantități moderate
Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
DeParinti
Anca Sultan a vorbit despre refacerea fizică și emoțională după naștere la DePărinți.ro | Parenting 2.0 cu Laura Cosoi
MediCOOL
Cele mai bune alimente pentru a combate deshidratarea. Cât de eficient este conținutul lor nutritiv
HelloTaste
5 condimente pentru mâncare indiană pe care trebuie să le ai în bucătărie
x