Top 5 modalitati prin care sa eviti rutina in cuplu

Publicat pe 16.09.2010 la 15:26 Actualizat pe 16.09.2010 la 15:56

Munca, acasa, acelasi televizor etern, aceeasi canapea. Un “buna iubitule” obosit, un sarut superficial si a doua zi de la capat. Nu iti dai seama? Ai ajuns in stadiul relatiei numit “rutina”.

Ce e de facut?

5. Planificati-va weekendul inca de la inceputul saptamanii

Daca weekendul trecut ati fost la parintii lui si ati mancat ciorba de burta, apoi ati venit iar acasa si ati facut din nou aceleasi lucruri ca in ultimul timp, cu siguranta saptamana in curs va trece foarte greu, tinand cont ca nu ai nimic planificat.

E bine ca munca si zilele de luni pana vineri sa fie doar un mijloc prin care sa obtii anumite lucruri. Weekendul trecut ati plecat pe negandite intr-o excursie la munte si v-ati distrat copios? Saptamana in curs va fi mult mai vesela, va trece mult mai repede, mai ales daca ati planuit sa mergeti la concertul “mega tare” de weekendul viitor!
Asa vei iesi mult mai repede din viata banala si stii ca nu muncesti degeaba o saptamana intreaga.

4. Nu te culca imediat ce ai inchis PC-ul

Ia intreaba-te, oare ce mai face sotul/iubitul tau? Desi impartiti acelasi pat nu prea ai avut timp sa vorbesti cu el,deoarece era cufundat in laptop, iar tu mai aveai cateva proiecte de terminat si telefoane de dat. Imediat ce ati terminat, cadeti obositi la pat.

Daca va propuneti sa va culcati la ora 12 noaptea, de pilda, renuntati cu o ora, doua, la toate gadget-urile care v-ar putea distrage si jucati-va un joc de societate sau alte jocuri interesante…in doi.

3. Respectati cu strictete orele mesei

Nu prea ai mai avut timp sa gatesti in ultimul timp, el te-a inteles, asa ca i-a ajuns cutia aceea mare de pizza si tu oricum ai mancat cu o ora inainte sa ajungi acasa, asa ca nu mai conteaza!?

Da, sigur. Nu stiai ca “dragostea trece prin stomac”, mai ales la barbati? Asa ca, treziti-va amandoi dimineata si pregatiti-va o omleta savuroasa cu ceapa si branza, alaturi de o salata consistenta, atat cat sa va tina de foame pana la pranz, unde veti manca, probabil, cu colegii. Seara, lasa pentru o ora treburile de la munca si gateste ceva simplu si gustos: paste cu legume sau peste la cuptor cu cartofi natur. Nimic mai simplu si mai gustos!

2. Faceti sex si in alte locuri decat in dormitor

Sex la birou? De ce nu? Fa-i o surpriza placuta si surprinde-l cu o costumatie absolut hot, ascunsa de ochii indiscreti ai colegilor, printr-un palton negru, simplu.

Si oricum, variantele sunt multiple: in bucatarie, la usa, in padure, intr-un motel si asa mai departe.

1. Faceti sport dimineata

Da, nu aveti timp in fiecare dimineata sa faceti miscare, dar alegeti-va o zi din sapatamana in care sa alergati in parc. Asa va mentineti in forma unul pentru celalalt si veti avea mai multa energie seara, cand veniti dupa un program incarcat de la munca.

Foto: www.brandsizzle.com

În articolul

Top 5 modalitati prin care sa eviti rutina in cuplu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x