Top 7 Carti biografice despre iubiri legendare

Publicat pe 20.06.2013 la 17:23 Actualizat pe 20.06.2013 la 18:00

Te intrebi de multe ori cum au inceput marile iubiri si cum au rezistat atat de mult cupluri celebre precum Richard Burton si Liz Taylor sau Regina Angliei si Printul Phillip? Vara asta, rezolva "misterul" citind cartile lor biografice. Iata topul celor mai frumoase carti despre iubiri legendare - reale:

1. Despre Richard Burton si Elizabeth Taylor poti citi pe nerasuflate in cartea "Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton, and the Marriage of the Century". Din paginile ei vei afla ce l-a facut pe Richard Burton irezistibil pentru frumoasa Hollywood-ului.

2. Kate Middleton si Printul William sunt un cuplu de poveste. Povestea lor de dragoste, ca in basmele cu printi si printese, prinde viata in cartea "William and Kate: A Royal Love Story", acolo unde afli toate secretele lor pana in momentul castoriei.

3. Renumitii poeti Robert si Elizabeth Browning au scris nenumarate versuri despre sentimentele puternice care ii legau. Fiecare poezie e o dovada de dragoste, iar fiecare vers o declaratie romantica careia nu ii poti rezista. Citeste despre povestea lor de iubire in "Elizabeth Barrett Browning and Robert Browning".

4. Voltaire si Emilie du Chatelet au avut una din cele mai scandaloase aventuri din acele timpuri. Relatia fierbinte dintre filozoful Voltaire si aristocrata Emilie du Chatelet, deja maritata, este descrisa in "Passionate Minds: Emilie du Chatelet, Voltaire, and the Great Love Affair of the Enlightenment".

5. Citeste despre modul in care actrita Grace Kelly si-a intalnit Fat-Frumosul in persoana printului Rainier si despre mariajul dulce-amaruit care a urmat in "Once Upon a Time: Behind the Fairy Tale of Princess Grace and Prince Rainier".

6. "The Diaries of Sofia Tolstoy" fac lumina asupra mariajului intens al scriitorului Lev Tolstoi cu Sofia - un subiect pe care l-a abordat si filmul "The Last Station".

7. Sunt casatoriti de 65 de ani si par sa aiba mariajul perfect. Afla secretul unei casnicii pasnice de la Regina Angliei, Elisabeta a II-a si Printul Phillip in cartea "Philip and Elizabeth: Portrait of a Royal Marriage".

În articolul

Top 7 Carti biografice despre iubiri legendare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x