Unde poți să-ți întâlnești JUMĂTATEA, în funcție de zodie. Toți nativii zodiacului trebuie să știe ASTA!

Publicat pe 12.06.2016 la 12:32 Actualizat pe 12.06.2016 la 12:48

Cu toții ne dorim să întâlnim acea persoană ideală pentru noi, jumătatea noastră. Dacă este să ne luăm după ce spun specialiștii în astrologie, atunci există anumite locuri și momente optime, în care putem să ne găsim sufletul pereche.

Pinterest

Cu toții ne dorim să întâlnim acea persoană ideală pentru noi, jumătatea noastră. Dacă este să ne luăm după ce spun specialiștii în astrologie, atunci există anumite locuri și momente optime, în care putem să ne găsim sufletul pereche.

Află din materialul următor unde îți poți întâlni marea dragoste, în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec
Tu ești o femeie plină de viață și pasiune, iar bărbatul sufletului tău este unul cu caracteristici masculine puternice. Acesta este pasionat de un sport și îl vei întâlni dacă mergi la stadion, la un meci de box, o competiție de karate (dacă ai norocul să ai un frate sau un amic care practică asemenea sporturi nu evita să mergi să îi faci galerie). Chiar și tu poți să te înscrii la Tae Bo și nu se știe niciodată dacă instructorul nu este exact bărbatul pe care îl căutai de mult. Poți să te oferi să duci băiețelul vecinei la orele de sport, de înot sau de judo. Bărbatul pe care tu îl cauți nu se va află niciodata în sală de lectură a bibliotecii, ci va practica un sport cu multă pasiune.

Taur
Femeile Taur sunt romantice și pragmatice în același timp. Adesea își găsesc sufletul pereche la locul de muncă, mai ales dacă acest mediu profesional este unul în care se umblă cu banii. Femeile Taur atrag banii și în consecință atrag în viața lor bărbați cu o situație materială prosperă. Pur și simplu le este predestinată o așa situație. Îți poți întâlni sufletul pereche în situații de vânzare-cumpărare, la cumpărături (nu te rușina să intri în vorba în asemenea situații), la locul de muncă. Femeile Taur nu își găsesc sufletul pereche pe internet, ci în situațiile concrete, ale vieții de zi cu zi.

Gemeni

Nativele Gemeni sunt vorbărețe și prietenoase. Poveștile lor de dragoste sunt în general surprinzătoare, deoarece se întâlnesc mai mereu în circumstanțe inedite cu bărbatul vieții lor: într-o călătorie, într-o întâlnire fugară pe stradă sau la o seară la dans, când de-abia reușesc să schimbe două vorbe, pe internet. În orice caz, la început nimănui, nici chiar lor, nu le vine să creadă că relația respectivă va deveni serioasă. Totul pornește spontan. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă o nativă Gemeni este să fie deschisă la conversație și atentă la circumstanțele inedite în care un bărbat le adordeaza.

Rac
Nativele Rac sunt romantice și sensibile. Ele simt repede când un bărbat este sufletul lor pereche. Din păcate, pot fi amăgite de bărbații cu care leagă relații pe internet sau la distanță, deoarece sensibilitatea lor nu detectează corect semnalele la distanță. Este recomandat să se încreadă doar în dragostea care se leagă cu un bărbat din mediul lor. Acest bărbat are un suflet de artist și îl pot găsi la un curs de dans de societate, la dansuri populare, poate fi pictor sau să scrie poezii. Nativele Rac își mai pot întâlni sufletul pereche la teatru, la evenimente culturale, la bazinul de înot.

Leu

Leoaicele sunt predestinate să se căsătorească cu bărbați deosebiți, remarcați în societate. Își pot întâlni sufletul pereche la petrecerile organizate la firma lor, la lansările de carte, la aniversări, nunți, botezuri. Este indicat să ocolească locurile mediocre și să iasă cu prietenele la restaurantele selecte, la cluburile renumite, deoarece nu își vor întâlni perechea în locuri sărăcăcioase. O nativă Leu trebuie să capteze atenția celui mai vânat bărbat din mediul respectiv și este indicat să aibă mare grijă la modul în care arată și se îmbrăca.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Unde poți să-ți întâlnești JUMĂTATEA, în funcție de zodie. Toți nativii zodiacului trebuie să știe ASTA!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x